Gruyeres

Gruyeres

Gruyeres este situat la poalele Alpilor elvetieni si este cunoscut pentru branza delicioasa pe care o produce. Daca ajungeti la Berna, dati o fuga si in Gruyeres. Se afla la numai 56 km de capitala elvetiana.

Sursa foto: Gruyeres/Shutterstock.com

Giethoorn

Giethoorn

Daca zburi spre Amsterdam, opeste-te in Giethoorn. Este considerat "Venetia Olandei" datorita celor 180 de poduri construite aici. Le poti numara si tu intr-o singura zi, mai ales ca Giethoorn se afla destul de aproape de Amsterdam, la 121 km.

Sursa foto: Littleaom / Shutterstock.com

Alberobello

Alberobello

Este greu de spus care ar fi cea mai fermecatoare parte din Alberobello, cu casele sale "Trulli". De aceea trebuie sa-i faci o vizita. Se afla la 55 km de Bari.

Sursa foto: Alberobello/Shutterstock.com

Reine

Reine

Reine, din Norvegia, ar putea fi urmatorul tau refugiu de relaxare. Te poti caza in casutele perscarilor din fiord.

Sursa foto: Reine/Shutterstock.com

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov

Viziteaza acest oras, parte din Patrimoniul UNESCO, in afara verii si vei vedea ca Cesky Krumlov devine cea mai aglomerata destinatie din Cehia.

Sursa foto: Cesky Krumlov/Shutterstock.com

Bibury

Bibury

Numit "cel mai frumos sat din Anglia", Bibury este de-a dreptul un loc fotogenic. Aparatul tau foto merita adus pana aici, mai ales ca vei gasi casute care rezista din 1380. Mai trebuie sa ajungi in Londra si de acolo doua ore trec repede pana in Bibury.

Sursa foto: Bibury/Shutterstock.com

Eguisheim

Eguisheim

Vei iubi Eguisheim, numit "Mecca" turismului in regiunea Alsacia, din Franta. Planuieste-ti o vacanta la Strasbourg pentru a vedea Eguisheim. Nu este decat o ora distanta intre ele.

Sursa foto: Eguisheim/Shutterstock.com

Sursa foto: Giethoorn, Olanda/Shutterstock.com