Setari Cookie-uri

Cum atragi energia pozitiva a Universului?

6 pasi pentru a chema Binele in viata ta!

Oamenii functioneaza, intr-un fel, ca un magnet. Atunci cand ne simtim trisiti, deprimati sau obositi, privim viata dintr-o perspectiva neagra. Cea mai buna modalitate de a schimba aceste lucruri este atragerea energiei pozitive din Univers.

Poate suna SF sau desprins din vietile unor hipiioti (nu ca ar fi ceva gresit in asta), insa de fapt, acest lucru se poate intampla in modalitati surprinzator de simple. Nu trebuie sa faci parte dintr-o spirala de oameni sau sa te ascunzi intr-o pestera, departe de orice forma de civilizatie. Tot ce ai de facut este sa privesti in interiorul tau si sa faci in fiecare zi cate un gest mic, simplu si frumos.

Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa auzi, sa vezi sau sa citesti ceva frumos, spunea candva Goethe si nu se afla deloc departe de adevar. Prin urmare, atunci cand crezi ca ai ramas singur si nu vezi o finalitate, cauta frumusetea din viata ta, si, in cele din urma, o vei gasi. Pasii pana acolo sunt multi, dar mici si, dupa cum vei vedea surprinzator de usor de facut.

Citește și:

1. Invata sa fii recunoscator pentru toate lucrurile bune din viata ta

De prea multe ori, luam lucrurile bune din vietile noastre ca fiind ceva sigur, ceva garantat si astfel, sa le diminuam valoarea. Unul dintre primii pasi pentru a te deschide catre energia pozitiva a Universului este sa fii recunoscator pentru oamenii si lucrurile care fac parte din viata ta: pentru prieteni si pentru familie, pentru acoperisul de deasupra capului, pentru fiecare rasarit de soare pe care il vezi cu ochii tai – altii nu au vazut niciodata lumina soarelui, pentru cele doua maini si cele doua picioare care te ajuta sa iti castigi traiul – altii nu le mai au. Invata sa fii recunoscator pentru orice forma de iubire care exista in viata ta, fie ca vine din partea unui prieten, a familiei sau a unui animal.

2. Trateaza-i pe cei din jur asa cum ti-ar placea tie sa fii tratat

Daca vrei ca binele sa apara in viata ta, atunci trateaza-i pe ceilalti cu blandete si cu intelegere. De fiecare data cand nutresti un gand rau impotriva cuiva, fa o fapta buna. Gandurile negative nu te ajuta sa depasesti situatia, ci doar te incarca pe tine intr-un fel negativ si nu te ajuta sa vezi mai limpede in viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.