Setari Cookie-uri

Semnul astrologic al animalului de casa

Semnul astrologic va influenteaza animalul de casa astfel:

Semnul astrologic va influenteaza animalul de casa astfel:

BERBEC: Catelul si Pisica nascuti in zodia Berbecului sunt energici, doritori de afectiune, impulsivi si jucausi. Nu le place sa stea singuri, inchisi in casa.

TAUR: Animalele nascute in zodia Taurului sunt animale calme si linistite, care nu suporta zgomotul si tonalitatile inalte. Nu sunt excesiv de dragastoase. Sunt recomandate persoanelor mai in varsta.

GEMENI: Catelul si pisica nascute in zodia Gemenilor sufera de curiozitate, sunt pofticiosi, isi baga nasul unde te astepti mai putin. Nu necesita multa afectiune, sunt foarte jucausi si sociabili cu oricine.

RAC: Animalele nascute in zodia Racului sufera dupa tandrete si afectiune, pe care daca nu le-o aratati, o cersesc. Sunt animale dragastoase, sentimentale, intuitive si cu o memorie de invidiat. Sunt profund atasate de stapan.

LEU: Cateii sau pisicile nascute in zodia Leului sunt animale orgolioase si mandre, cu multa personalitate si nevoie de iubire. Jucausi si poznasi, mereu pusi pe sotii.

FECIOARA: Animalele nascute in zodia Fecioarei au un temperament mai ciudat, sunt mofturoase, devotate si istete, reci si distante, aratandu-si cu greu afectiunea si loialitatea.

BALANTA: Catelul si pisica nascute in zodia Balantei sunt foarte afectuoase, au multa personalitate, nu necesita atentie deosebita si sunt usor de crescut.

SCORPIONUL: Catelul si pisica nascute in zodia Scorpionului au o intuitie deosebita, citindu-va durerea sau trairea dumneavoastra. Sunt animale care nu iarta nedreptatea stapanilor, sunt razbunatoare si totusi afectuoase.

SAGETATOR: Animalele nascute in zodia Sagetatorului au un temperament jucaus si social extrem de agitate si nervoase. Animale care urasc singuratatea si tensiunile.

CAPRICORN: Catelul si pisica nascute in zodia Capricornului sunt atasate de stapan, fidele si grijulii cu copii si celelalte animale. Deosebit de intelepte si mature in comportament, usor de dresat si de educat.

VARSATOR: Animalele nascute in zodia Varsatorului sunt animale posesive si geloase cu strainii, usor lenese si foarte sensibile. Se adapteaza foarte usor la orice situatie si locuinta. Afectuoase si posesive.

PESTI: Catelul si pisica nascute in zodia Pestilor sunt animale care imita toate gesturile posibile ale stapanilor, sensibile si foarte dragastoase, deosebit de calme si afectuoase.


Sursa: astromagie.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.