Setari Cookie-uri

Cei mai celebri sani

Un omagiu adus celor mai furmosi si celor mai urati sani de vedeta.

Pe unii ii admiram, altii ne trezesc dezgustul... In clipul de mai jos, veti vedea cei mai reusiti si cei mai putin reusiti sani de vedeta.


Victoria Beckham ar putea foarte bine sa semneze cu LA Galaxy pentru pozitia de atacant. Ar avea astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor pentru primul fault cu sfarcurile. Singura problema ar fi ca datorita pieptului extrem de generos s-ar plasa mereu in offside...

Paris Hilton si-a cumparata sani. That's hot!. Sanii lui Paris Hilton sunt detasabili. That's not hot!

Avem si vedete iubite de Mama Natura. Scarlett Johansson si Salma Hayek nu au avut nevoie de interventii chirurgicale si se pare ca dintre toate vedetele prezentate in clip, ele se pot mandri cu cei mai frumosi sani.

Sanii legendarei Mariah Carey nu arata bine decat atunci cand sunt proaspat operati in Photoshop.

A avea sau a nu avea sani pare a fi dilema existentiala a lui Janet Jackson. Speriata de consecintele nefaste pe care interventiile chirurgicale le-au avut asupra fratiorului ei, Janet a preferat remedii naturiste: cand se ingrasa 30 de kilograme, cand le da jos.

Tara Reid si-a operat un san pe Pamant si un altul pe Pluto, altfel nu ne explicam de ce sanii ei par a veni de pe planete cu gravitatii diferite.

Dolly si Pamela par a incalca si ele legile gravitatiei. Cine si-ar fi imaginat ca niste sani atat de grei pot ajuta pe cineva sa urce atat de sus incat sa devina staruri? Dar minunile nu dureaza mult, unele stele cad, altele acuza dureri de spate.

Sanii lui Carmen Electra sunt varianta moderna a chipului Meduzei. Cum te uiti la ei, cum impietresti. De pus mana nici nu se mai pune problema. Cat de inconstient sa fii sa atingi o femeie care isi spune Electra?

Pana sa vedem pozele cu Jordan nu ne-am imaginat ca exista sutiene atat de mari. Daca se hotaraste sa alapteze, copiii ei bionici vor lucra cu siguranta pe Sillicon Valley.

Pseudovedeta engleza Michelle Marsh este complexata din adolescenta de cand baietii americani preferau sa se joace cu mingile de fotbal si nu cu bubitele ei. Lasa ca le-a aratat ea lor! Touchdown, Michelle!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.