Setari Cookie-uri

Cele mai inspirate cadouri pentru copii! Caută-le de Black Friday 2018!

Odata cu apropierea Black Friday, incepe si freamatul pentru cautarea cadourilor de sarbatori. Pe principiul 2 in 1 poti combina cele doua evenimente, astfel ca odata cu reducerile facute de magazinele online la jucarii, poti gasi cateva jocuri interesante pe care copiii sa le gaseasca fie de la Mos Nicolae, fie de la Mos Craciun.

Imi doresc sa mai fiu macar o zi din nou copil ca sa ma mai pot juca alaturi de prietenele mele cu papusile. Am ramas fana a puzzle-urilor, accept provocarea unuia si acum la aproape 30 de ani, si sper ca atunci cand voi avea un copil sau poate un nepot, sa impart cu el o casuta in miniatura.

Un lucru este clar: s-au dus vremurile cand primeam jucarii, dar tare mult as vrea sa traiesc din nou emotia aceea de a descoperi ce am primit sub brad sau in ghetute. Nimic nu se compara cu acel sentiment inocent de implinire.

Bun, dar daca nu mai primesc jucarii, asta nu inseamna ca nu le pot oferi. Asa se face ca, daca tot se apropie Black Friday, am gasit de cuviinta sa selectez cateva dintre cele mai cautate si apreciate jocuri si jucarii pentru copii pe care le poti face si tu cadou prichindeilor pe care ii cunoasti.

👉 Papusi si masinute electrice
👉 Jucarii puzzle Lego
👉 Casute de joaca si plusuri
👉 Instrumente muzicale
👉 Creioane 3D
👉 Jocuri board games

Citește și:

Papusa sau masinuta: cumparaturi pentru copii de Black Friday

La capitolul papusi pentru fetite si masinute electrice cu telecomanda pentru baieti, poti opta pentru orice iti place mai mult. Ofertele sunt nenumarate.

"Frozen" a fost filmul de animatie al anului 2013, ceea ce face ca papusa Elsa sa fie o alegere inspirata pentru fetite. Aceasta vine imbracata intr-o rochie minunata cu stelute pe care o poti inlocui cu cea speciala pentru ziua incoronarii. Baietii vor iubi masina cu telecomanda de la Amfibio. Vehiculul off-road realizeaza acrobatii in apa, drift-uri, rotiri spectaculoase si viraje neasteptate. Desigur, nu musai modelele astea, dar sunt sugestii de pornire pentru impachetat cadouri.

cadouri copii Black Friday Vezi modele papusi Vezi masinute cu telecomanda

Jucarii puzzle Lego: alternative educative de cadouri pentru copii

Citește și:

Puzzle-ul si Lego-ul sunt doua dintre cele mai cautate cadouri pentru copii. Ambele pot tine un copil ocupat intreaga zi, ajutandu-l astfel sa se dezvolte. Pentru ca poti combina cele doua conceptii, cred ca cele mai potrivite pentru copii ar fi jucariile puzzle Lego pentru constructie.

Si aici optiunile sunt extrem de variate, astfel ca poti opta pentru diverse teme atunci cand vine vorba despre aceste jocuri: Duplo, Batman, Ninjago, City, Star Wars, Creator, Disney Princess, Jurassic World, Minecraft si multe altele. Sunt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baieti, solicitandu-le amandurora atentia, indemanarea si imaginatia. Cu siguranta o distractie pe cinste, mai ales ca se pot intalni cu personajele preferate din animatii.

jucarii puzzle lego

Cauta modele Lego

Casuta de joaca si jucarii plus pentru copii: cadouri de Mos Nicolae sau Mos Craciun

Citește și:

Da-i copilului ocazia de a lega prietenii. Cumpara-i jucarii si jocuri pe care le poate imparti cu alti prichindei de varsta lui/ei. Alege sa-i faci cadou o casuta de joaca in care isi poate invita prietenii sau un dinozaur plin cu bile in care poate sta singur sau impreuna cu un alt micut.

Cele doua recomandari vin pentru a incuraja socializarea copilului si interactivitatea cu alti micuti. Pe langa faptul ca isi vor provoca imaginatia gandind scenarii interesante, copiii vor avea ocazia de a descoperi lumi si personaje stiute doar de ei. Pentru tine va fi o adevarata placere sa ii privesti si sa te minunezi de energia lor.

jucarii de plus

Casute de joaca Jucarii de plus

Instrumente muzicale de cantat: alege ceva inspirat de Black Friday pentru copii

Ajuta-i pe micuti sa isi descopere din timp talentele. Sau daca visezi sa ai un copil/nepot artist, iti recomandam sa ii faci cunostinta cu orga electrica, chitara si microfonul. Copiii vor sustine concerte pe cinste, iar tu poti sa te ocupi linistita de celelalte activitati ale casei sau de invitati. Ca este vorba despre orga, pian, tobe, vioara, chitara, saxofon sau de un set de karaoke, cu siguranta ca bucuria este garantata.

Citește și:

Atunci cand vine vorba despre optiunile la instrumente muzicale pentru copii o sa remarci nu doar varietatea, ci mai ales dimensiunile reduse ale acestora, ceea ce inseamna ca vor usura cu mult activitatile celor mici. Cine stie, poate ca ce incepe in joaca se va transforma intr-o cariera de succes.

Vezi instrumente muzicale copii

Papusa cu skiuri si Creioane 3D

O fetita o sa fie intotdeauna incantata de o papusa. Eu, personal, abia astept sa am cu cine sa ma joc din nou cu papusile, asa ca am pus ochii pe blonduta Nancy cu care sa pornesc intr-o aventura la schi. Dar nici aici nu se impun limite pentru ca poti alege dintr-o multime de modele de papusi - ce crezi ca i-ar placea mai mult micutei strengare?

Pentru baieti, dar si pentru fetite, de ce nu, am gasit un set de 4 creioane 3D. 3D? Da, ai citit bine. Acestea contin un plastic topit care se intareste prin lumina UV a lanternei si permite sculptarea in detaliu a diferitelor obiecte. Un motiv in plus sa petreceti timp impreuna si de a va minuna de tot ce are mai interesant de oferit acest prezent cu gadgeturi cat mai interesante.

Citește și:

Jucarii pentru copii: Papusa cu skiuri si Creioane 3D

Papusi fetite Creioane 3D

Jocuri board games pentru copii dibaci si curiosi

Jocurile de societate sau asa cunoscutele board games sunt extrem de populare mai ales in randul adultilor, dar au castigat teren si pentru copii, acestia fiind tot mai interesati de astfel de distractii. Le provoaca mintea, le ascute dibacia si ii invata sa gandeasca in avans.

Fie ca optezi pentru ceva mai inteligent sau pentru ceva care pune accent pe strategie, oricare optiune ar reprezenta scuza perfecta sa va jucati impreuna cu intreaga familie. Plus ca temperaturile vor scadea curand, iar asta inseamna o oportunitate buna de a petrece cat mai mult timp in casa, cu o cana de ciocolata calda langa.

Jocuri board games

Perioada marilor reduceri, adica mult asteptatul Black Friday inseamna ocazii pentru cumparaturi si pentru economii. Insa eu incurajez sa se faca achizitii pentru cei dragi - mama, tata, sora, prietena. Dar mai ales pentru copiii care vrei sa isi aminteasca de tine ca cel/cea care are prieteni importanti la Polul Nord, mai ales ca ii face livrarea personal in locul Mosului.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.