Setari Cookie-uri

Black Friday special: 100% reducere la fapte bune!

Cat costa fericirea ta? Pune-o in cos si mergi la casa. Inghesui-o intre televizoarele ultimul tip 2 ca nu ai putut sa te decizi intre tehnologia LED si OLED, laptopul care se transforma rapid in tableta, costumul de ski pentru ala micu si zgarda cu Swarowski pentru cainele luat si el la reducere. Ca doar era asa dragut si....ieftin!

Are loc dramul tau de fericire pe lista interminabila de cumparaturi de Black Friday. stim ca nu mai incapea, dar ai incredere sa o treci acolo pe un colt. Apasa ferm pe pix, cat sa se imprime bine, cat sa pui pret pe fericirea pe care ai impresia ca o vei primi odata cu curierul care va cara pe scari frigiderul ala rosu, in fata caruia nu ai putut rezista. Doar e Black Friday.

8 din 10 romani au deja o lista pentru Black Friday si un card pe care nu se tem sa il goleasca.

De Black Friday cumpara Fericire la Pachet

1 din 4 romani si-a facut deja calculele si a pus deoparte 1000 de lei pentru produsele pe care vrea sa le cumpere de Black Friday. 80% dintre romani vor sa cumpere un produs in perioada reducerilor. Toti cei de mai sus sunt siguri ca asa vor fi macar pentru scurt timp fericiti.

Reducere la fericire pe viata

Ai 100% reducere la fericire, garantat pe viata si cu risc zero. De Black Friday demontam mitul care spune ca „Banii nu aduc fericirea”. Suntem gata sa iti demonstram in cifre cum poti face fericiti 7000 de copii alaturi de United Way. Programele de integrare sociala, educatie si sanatate pe care le deruleaza din 2004 au ajutat copiii si tineri sa aiba un start bun in viata. Fericirea care vine la pachet cu contributia ta e de nepretuit.

Citește și:

Da, de Black Friday ai unica sansa de a-ti cumpara linistea. E atat de simplu.

Citeste mai multe: https://promotie-la-fapte-bune.unitedway.ro/

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.