Setari Cookie-uri

40 de sugestii de cadouri pentru sărbătorile de iarnă

Mos Nicolae bate la usa iar Mos Craciun ne da deja cateva batai de cap delicioase. A ajuns aici deja luna cadourilor in care, desigur, e minunat sa primim, dar mai este necesar sa daruim. Pentru cele "in pana de idei" Kudika a pus la punct o lista de 40 de sugestii de cadouri. In plus, le rugam pe acelea dintre voi care sunt mai inspirate, sa impartaseasca ideile lor pentru a lungi lista.

Aparat de bărbierit Philips

Pentru barbatii importanti pentru tine alege noul Philips HS8440 - aparatul de barbierit electric cu sistem de hidratare Nivea for Men. Acesta combina experienta Nivea in ingrijirea pielii cu experienta Philips in barbieritul electric.

Este alegerea perfecta pentru un tata care isi doreste sa fie mereu proaspat barbierit! Cu tehnologia Super Lift & Cut cu doua lame, aparatul ridica firele de par pentru a te putea barbieri confortabil.

Vezi mai multe aparate de bărbierit Philips

Cele 3 capete mobile, independente, formeaza o unitate de barbierit care pivoteaza, urmarindu-ti delicat contururile fetei pentru un barbierit mai precis, chiar si in zonele greu accesibile, cum este gatul. Gelul NIVEA FOR MEN este aplicat direct pe piele prin intermediul capetelor de barbierire, hidratand in timpul barbieritului. Balsamul contine Natural Microtec care ajuta extractul de musetel sa patrunda mai repede in piele pentru a-ti proteja pielea impotriva iritatiei.
Noul Philips HS8440 poate fi folosit atat sub dus, cat si afara, cu totala libertate de miscare, pentru ca functioneaza atat prin alimentare cu fir, cat si cu acumulator. Are indicator optic pentru acumulator descarcat, precum si indicator al incarcarii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.