Aparat de bărbierit Philips

Pentru barbatii importanti pentru tine alege noul Philips HS8440 - aparatul de barbierit electric cu sistem de hidratare Nivea for Men. Acesta combina experienta Nivea in ingrijirea pielii cu experienta Philips in barbieritul electric.

Cadouri pentru 30 de ani
Este alegerea perfecta pentru un tata care isi doreste sa fie mereu proaspat barbierit! Cu tehnologia Super Lift & Cut cu doua lame, aparatul ridica firele de par pentru a te putea barbieri confortabil.

Vezi mai multe aparate de bărbierit Philips

Cele 3 capete mobile, independente, formeaza o unitate de barbierit care pivoteaza, urmarindu-ti delicat contururile fetei pentru un barbierit mai precis, chiar si in zonele greu accesibile, cum este gatul. Gelul NIVEA FOR MEN este aplicat direct pe piele prin intermediul capetelor de barbierire, hidratand in timpul barbieritului. Balsamul contine Natural Microtec care ajuta extractul de musetel sa patrunda mai repede in piele pentru a-ti proteja pielea impotriva iritatiei.
Noul Philips HS8440 poate fi folosit atat sub dus, cat si afara, cu totala libertate de miscare, pentru ca functioneaza atat prin alimentare cu fir, cat si cu acumulator. Are indicator optic pentru acumulator descarcat, precum si indicator al incarcarii.

Idei de cadouri pentru Ea de 8 Martie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: