Setari Cookie-uri

25 cadouri pentru Craciun

Cum Mosul bate la usa, ne-am gandit sa va mai pregatim o 'runda' de sugestii de cadouri pe care le puteti oferi celor dragi. Va recomandam sa frunzariti virtual si articolul " 40 de sugestii de cadouri" pentru a putea beneficia de o paleta mai larga de optiuni si idei.

Caron Fleur de Rocaille
Cu traditie de peste 100 de ani, Caron este un nume marcant al parfumeriei de lux. Si-a pus amprenta asupra istoriei parfumeriei prin creatiile sale artistice ce imbina eleganta, traditia si spiritul ultramodern.
Fleurs de Rocaille reprezinta un omagiu adus armoniei florale a parfumului Fleur de Rocaille aparut in 1934, una dintre creatiile memorabile Caron.
Fleurs de Rocaille este disponibil la Beautik, iar special pentru Craciun, in setul ce contine apa de toaleta si lapte de corp, in aceeasi nota contemporana a parfumului, pastrand totodata traditia casei Caron. Continutul extravagant se constituie intr-un veritabil cadou pentru cele mai sofisticate gusturi.
Pret set: 420 lei
Produsul este disponibil in Beautik Haute Parfumerie.. Pentru consultarea ofertei complete de cadouri din beautik, vizitati www.beautik.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.