Setari Cookie-uri

25 cadouri pentru Craciun

Cum Mosul bate la usa, ne-am gandit sa va mai pregatim o 'runda' de sugestii de cadouri pe care le puteti oferi celor dragi. Va recomandam sa frunzariti virtual si articolul " 40 de sugestii de cadouri" pentru a putea beneficia de o paleta mai larga de optiuni si idei.

Aparatul minune NESCAFE Dolce Gusto
Familia si cei mai buni prieteni se vor reuni in jurul bradului pentru a savura o cafea fierbinte si a impartasi magia acestor sarbatori. In Ajun de Craciun, va puteti delecta cu aroma puternica a unui Espresso, rafinamentul unui Caffe Lungo, cu un Cappuccino catifelat, un Latte Macchiato elegant sau o ciocolata calda cremoasa.
NESCAFE Dolce Gusto va ofera posibilitatea de a va prepara singuri, intr-un mod foarte simplu, cele mai gustoase tipuri de cafea si transforma spatiul intim al casei, recreând atmosfera unui coffee shop. NESCAFE Dolce Gusto isi gaseste locul in casa dumneavoastra datorita designului unic, adaptabil fiecarei locuinte.
Aparatul multifunctional va pregati cele mai gustoase si rafinate bauturi: Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato sau Chococino. Cu NESCAFE Dolce Gusto este nevoie de mai putin de un minut pentru a obtine o cafea plina de gust si cu personalitate. Capsulele vidate, se transforma, urmând 3 pasi simpli, intr-una dintre cele cinci variante de bauturi pe gustul fiecaruia.
Alege cadoul perfect pentru iubitorii de cafea! Surprinde-i pe cei dragi tie si aseaza micul magician NESCAFE Dolce Gusto sub bradul de Craciun!
Pret NESCAFE Dolce Gusto: 569 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.