Setari Cookie-uri

25 cadouri pentru Craciun

Cum Mosul bate la usa, ne-am gandit sa va mai pregatim o 'runda' de sugestii de cadouri pe care le puteti oferi celor dragi. Va recomandam sa frunzariti virtual si articolul " 40 de sugestii de cadouri" pentru a putea beneficia de o paleta mai larga de optiuni si idei.

Parfumul Lady Shiloh este o opera de arta creata de Fabrice Olivieri. Prin acest parfum creatorul si-a dorit sa exprime iluzia timpului - Lady Shiloh inseamna de fapt dorinta noastra de a tranforma o clipa in eternitate. Contine bergamota si mandarina pentru luminozitate, iasomnie din India si violeta pentru suplete, ulei de paciuli, mosc alb si vetiver pentru un caracter etern.
In 2006, Angelina Jolie si fiica sa, care poarta acelasi nume ca si parfumul, Shiloh, au inaintat proces impotriva lui Symine Salimpour pentru a-i interzice acesteia sa-si inregistreze parfumul cu numele de Shiloh. Dupa cinci luni de judecata cu, probabil cele mai faimoase mama si fiica din lume, creatoarea Symine Salimpour si-a castigat dreptul de a-si numi parfumul Shiloh. Jolie, de 32 de ani, si fiica ei Shiloh in varsta de 13 luni si-au retras acuzatiile.
Pret: 590 RON/50 ml


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.