Setari Cookie-uri

Descopera chakra zodiei tale

Descopera care dintre cele sapte e chakra ta dominanta in functie de zodie si afla ce atuuri iti aduce sau ce blocaje. Pe acestea din urma le poti rezolva cu ajutorul meditatiei si al practicilor yoga.

Conform medicinei traditionale indiene, chakrele sunt spirale energetice care ne strabat corpul, de-a lungul coloanei vertebrale, influentandu-ne starea de sanatate si echilibrul spiritual. Descopera care dintre cele sapte este chakra ta dominanta in functie de zodie si afla ce atuuri iti aduce sau ce blocaje. Pe acestea din urma le poti rezolva cu ajutorul meditatiei si al practicilor yoga.

Berbec, Scorpion - Manipura

E chakra plexului solar sau a energiei cosmice, datorita ei ai o carisma aparte si o individualitate bine definita, care-ti aduce multi admiratori. Esti curajoasa, neinfricata, razboinica de multe ori si posesiva. Traiesti intens si ai capacitatea de a da viata celor mai intime ganduri si dorinte ale tale, asa ca in ce te priveste, se potriveste de minune zicala: „ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea implini“. Interesul special pe care-l ai fata de aspectele supranaturale, precum viata de dupa moarte, se datoreaza si acestei chakre.

Citește și:

Taur, Balanta - Anahata

Chakra inimii este situata, dupa cum poti banui, in mijlocul pieptului. E important ca aceasta chakra sa nu fie blocata, altfel toate relatiile tale au de suferit si fie devii insensibila, fie dimpotriva, suferi foarte mult, fie te indepartezi de oamenii care-ti sunt dragi, fie nu te mai poti desprinde de ei, asemenea unei ventuze. Cand functioneaza bine, iti ofera echilibru, compasiune, loialitate si un placut sentiment de apartenenta la familie. Esti cooperanta, te simti implinita cand ii ajuti pe altii, aduci armonie peste tot pe unde mergi, dar te lasi usor influentata de altii.

Foto by Kite_rin / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.