Setari Cookie-uri

Descopera chakra zodiei tale

Descopera care dintre cele sapte e chakra ta dominanta in functie de zodie si afla ce atuuri iti aduce sau ce blocaje. Pe acestea din urma le poti rezolva cu ajutorul meditatiei si al practicilor yoga.

Gemeni, Fecioara - Vishuddha

Se afla in zona gatului si este responsabila cu exprimarea de orice fel. Folosesti toate caile de care dispui ca sa comunici si esti o maestra a cuvintelor, convingatoare si plina de umor. Inveti lucruri noi cu usurinta si ai o imaginatie de invidiat. Ii poti influenta pe altii in deciziile lor. Daca aceasta chakra este blocata, poti retrai la infinit sentimentul ca nu te faci inteleasa sau ca esti ignorata, devii artagoasa, critica, te razgandesti usor si te exprimi ambiguu.

Rac - Ajna

Pozitionata in centrul fruntii, mai poarta si numele de Chakra celui de-al treilea ochi, pentru ca e responsabila de o intuitie iesita din comun, care te face sa presimti sau sa percepi lucruri subtile, care pentru altii trec neobservare. Aceasta chakra iti ofera o noblete aparte si o putere mare de intelegere pentru ceilalti. Daca ai frecvent cosmaruri, treci prin stari de panica, anxietate sau confuzie fara un motiv anume, de vina poate fi un blocaj la acest nivel. La fel se intampla cand te simti coplesita de ganduri negative.

Citește și:

Foto by TijanaM / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.