Setari Cookie-uri

Descopera chakra zodiei tale

Descopera care dintre cele sapte e chakra ta dominanta in functie de zodie si afla ce atuuri iti aduce sau ce blocaje. Pe acestea din urma le poti rezolva cu ajutorul meditatiei si al practicilor yoga.

Leu - Sahasrara

Deasupra capului, unde in alta parta sa se situeze Chakra Coroanei sau a constiintei pure, specifica, desigur, regelui zodiacului? Aceasta chakra iti favorizeaza conexiunea cu fortele Universului, ajutandu-te sa evoluezi spiritual. Vanitatea e singura care iti poate pune piedici in aceasta ascensiune, asadar trebuie sa inveti sa fii flexibila si sa nu-i desconsideri pe ceilalti, de multe ori chiar fara sa-i cunosti. Are legatura cu divinitatea si cu manifestarea karmei. Cand este blocata, starea pe care o resimti este una de confuzie si de tristete profunda.

Sagetator, Pesti - Swadhisthana

Sub buric, deasupra zonei pubiene, Chakra sacrala, a creativitatii, dar si a sexualitatii, iti dezvolta senzualitatea, spiritul artistic si, desigur, potenteaza dragostea in viata ta. Te ajuta sa-ti eliberezi mintea de ganduri negative, inutile si sa ierti usor. Daca energia nu circula cum trebuie prin aceasta chakra, poti avea probleme in primul rand pe plan sexual, dar si o instabilitate emotionala frustranta. Altfel, iti aduce prosperitate, entuziasm si te ajuta sa te imbogatesti, material si spiritual.

Citește și:

Capricorn, Varsator - Muladhara

Chakra Radacina, pozitionata chiar la baza coloanei vertebrale, te face foarte curioasa si dornica sa experimentezi lucruri noi. Te simti puternic legata de natura, de viata, de pamant, esti optimista si ai o intelepciune aparte, care te ajuta sa deosebesti binele de rau, luand intotdeauna deciziile corecte. Reusesti sa-ti controlezi foarte bine furia si nerabdarea. Cand aceasta chakra este blocata, te simti singura si nesigura, ba chiar poti trai stari depresive profunde.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.