Setari Cookie-uri

5 alternative la meditatie

Cum sa iti linistesti mintea si sa iti gasesti echilibrul interior cu ajutorul unor activitati care au acelasi efect ca meditatia.

3. Fa acea activitate cu care ti-ar placea sa iti umpli timpul daca nu ar trebui sa iti faci griji in privinta banilor

Multi oameni viseaza sa fie artisti, muzicieni sau scriitori. Faptul ca trebuie sa iti castigi existenta acum nu nu inseamna ca trebuie sa renunti la pasiunea ta. Fa-i timp in viata ta si permite-i sa se dezvolte. Vei avea o surpriza dintre cele mai placut.

4. Stabileste-ti propriile reguli

alternative meditatie Daca iti traiesti viata in conformitate cu ce asteapta ceilalti de la tine, este timpul sa te redescoperi si sa fii autentica. Fii cine esti tu cu adevarat si creeaza-ti propriile reguli. Imagineaza-ti cum ar arata o zi ideala din viata ta daca totul ar depinde doar de tine. Si chiar daca asta nu este posibil chiar acum, asta nu inseamna ca nu poate fi posibil la un moment dat. Meditatia ne poate ajuta sa vedem propriul nostru adevar si acest exercitiu poate fi de asemenea bun.

Citește și:

5. Schimba-ti unul dintre obiceiuri

Indiferent daca inseamna sa-ti asculti corpul atunci cand te doare mai degraba decat sa mergi la sala sau sa folosesti ata dentara de dimineata, un nou obicei poate schimba felul in care percepm lumea si pe noi insine. Cu un pic de vointa, orice obicei care nu ne e de folos poate fi schimbat sau transformat.

Foto prima pagina: nadiia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.