Setari Cookie-uri

Oracolul roadelor: ce dar al naturii te reprezinta?

Trasaturile personalitatii tale si modul cum reactionezi in diverse situatii pot fi dezvaluite prin alegerea fructului preferat!

oracolul fructelor
foto: Dzhulbee, Shutterstock

Fructul tau preferat, cel de care esti atrasa in mod instinctiv atunci cand il vezi, spune multe despre tine. Trasaturile personalitatii tale, modul cum reactionezi in diverse situatii, starea ta de spirit si multe alte lucruri sunt dezvaluite astfel. Asadar, ce fruct iti place mai tare?

Spune-mi ce fruct iti place si iti spun cine esti

Mar

oracolul fructelor

Esti o fire extrovertita, genul de om care spune intotdeauna ce gandeste. Nu stai mult pe ganduri, iei decizii imediat, ba chiar esti prea impulsiva cateodata. Iti place enorm sa calatoresti si nu ratezi niciun prilej de a vizita locuri noi, din tara sau din strainatate. Exerciti un magnetism aparte asupra sexului opus si iti domini partenerul chiar fara ca el sa fie constient de asta.

Cireasa

oracolul fructelor Esti vesela, glumeata, mereu aduci zambete pe chipul cuiva si ganduri ispititoare in mintile barbatilor. Loiala, sincera, inocenta, prietenii tai sunt recunoscatori si norocosi ca te au aproape. Treci cu fruntea sus si de suisurile si de coborasurile pe care viata ti le scoate in cale, fara sa te plangi la tot pasul. Te adaptezi usor, iar asta e salvarea ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.