Setari Cookie-uri

Citate din Biblie care-ti dau putere in incercarile vietii

Cand esti intr-o situatie grea, cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor, cand pare ca nimeni nu te poate ajuta, aminteste-ti ca niciodata nu esti singura.

citate din biblie

Dumnezeu este acolo si vegheaza asupra ta chiar si atunci cand simti ca Te-a parasit. Incredinteaza-i Lui durerile si suferintele, gandurile triste, ranile tale!

„Domnul este aproape de cei cu inima franta si mantuieste pe cei cu sufletul zdrobit.“ (Psalmul 34:18)

„El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.“ (Apocalipsa 21:4)

„Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.“ (Isaia 41:10)

„El da tarie celui obosit si mareste puterea celui ce cade. Flacaii obosesc si ostenesc, chiar tinerii se clatina; dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc.“ (Isaia 40:29-31)

Citește și:

„Fericiti cei ce plang, ca aceia se vor mangaia“ (Matei 5, 4)

„Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei mortii,
nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine.“ (Psalmul 23:4)

„Dumnezeu este scaparea si puterea noastra, ajutor intru necazurile ce ne impresoara.“ (Psalmul 45)

„Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde si flacara nu te va aprinde.“ (Isaia 43, 2)

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.