Setari Cookie-uri

4 pași pentru a-ți ridica vibrația

Găsirea scopului în viață și exprimarea iubirii sunt doar doua dintre modalitățile prin care o poți face.

vibratie foto: Kristina Kikhanova, Shutterstock

Nu puțini sunt învățătorii spirituali care spun că planeta Pământ trece printr-un proces de ascensiune. Asta înseamnă că rezonanța ei se schimbă iar pentru a supravețui și a ne bucura de viață, este nevoie să vibrăm la unison cu ea. Pentru aceasta, este nevoie să ne ridicăm vibrația. Obiceiurile zilnice, găsirea scopului în viață și exprimarea iubirii sunt doar trei dintre modalitățile prin care o poți face.

Cum sa iti ridici vibratia

1. Concentrează-te asupra lucrului cu tine la nivel de suflet

Pe măsură ce noul val de conștiință schimbă vibrația pământului, este nevoie să lucrezi cu sufletul tău pentru a-ți ridica vibrația folosind practicile spirituale care rezonează cu tine. Poate fi orice, de la yoga la meditație, timp petrecut în natură sau exprimar artistică. Fă ceea ce te umple cu energie pozitivă. Ai nevoie să îți ridicai vibrația proprie înainte de a-i putea ajuta pe alții.

Citește și:

2. Renunță la obiceiurile care îți scad vibrația

Primul pas este să afli dacă ai astfel de obiceiuri. Acestea pot include bârfa, privitul la televizor în exces, hrana procesată, alcoolul în exces, stresul.

Fă o listă a acestor obiceiuri care îți consumă energia și începe să le elimini unul câte unul. Inlocuiește-le cu altele care te umplu de energie și își ridică vibrația.

3. Descoperă-ți calea ta

Cu toții avem căi diferite în călătoria noastră spirituală. Suntem observatori ai acestui Univers din diferite unghiuri și momente în timp. Cu toate acestea, ajungem la același adevăr.

Deși există oameni care te inspiră, nu le poți copia fiecare detaliu al călătoriei lor de viață. Și asta deoarece calea lor nu este și calea ta.

Citește și:

Inima ta este compasul care te îndreaptă către aceasta. Ori de câte ori te simți inspirată, entuziasmată de un subiect, energizată de o anumită activitate, e semn că ești pe calea cea dreaptă.

cresterea vibratiei foto: simona pilolla 2, Shutterstock

4. Fii suficientă pentru tine însăți

A-ți fii suficientă ție însăți, înseamnă să te cunoști, să nu lași ca fericirea să depindă de altcineva și, de asemeneam să faci în așa fel încât să nu contribui la distrugerea planetei.

Fii conștientă de modul în care îți cheltui banii. Nu-i arunca pe lucruri care nu îțiservesc. Mănâncă ecologic, cumpăra produse locale și, dacă poți plantează-ți propria grădină.

Fii conștientă de modul în care îți folosești energia și curentul electric. Gândește-te cum o poți face mai eficient.

Citește și:

Foto prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.