Setari Cookie-uri

Opt trăsături irezistibile ale bărbatului Omega

Filmele, reclamele, ba chiar și unele cărți abundă în eroi croiți pe modelul masculului Alfa. Acela care obține întotdeauna ce vrea, inclusiv cea mai frumoasă fată și nu plânge niciodată.

Asta nu garantează că va reuși să te facă fericită. Ai însă o alternativă iar aceasta este bărbatul Omega. Iată opt trăsături care îl fac special și atrăgător.

Barbatul Omega

1. Preferă să fie singur

Bărbatul Omega este, în general, introvertit. Pe lângă faptul că nu vrea să fie centrul atenției sau nu sunt sufletul petrecerii, nu se simt bine în mulțime.

2. Pare un tip rece

Pentru că are încredere în sine, nu manipulează lucrurile în beneficiul său. Ia lucrurile ca atare și nu are nevoie să lupte pentru ceva care nu îl interesează.

3. Are sensibilitate

Bărbatul Omega este sensibil la nevoile altora. Te poți aștepta să-ți facă un masaj ori de câte ori simte că ești obosită sau să te mângâie ori de câte ori intri în conflict cu mama ta.

Citește și:

4. Manifestă bunătate

Bărbatul Omega este mereu gata să dea o mână de ajutor pentru că îi face plăcere. Un bărbat Omega va ajuta un bătrân să treacă pe stradă și va face copiii să zâmbească.

5.Este un empat

Deoarece nu se concentrează prea mult pe a atrage atenția celorlalți, vede oamenii așa cum sunt și este capabil să se pună în pielea lor.

6. Caută profunzimea în relații

Te poți considera norocoasă dacă te numeri printre prietenii lor deoarece preferă calitatea și nu cantitatea. Poți purta discuții profunde cu el în care vei descoperi bogăția lumii lui interioare. Permisiunea de a intra în lumea lui înseamnă că are încredere în tine.

7. Preferă să lucreze singur și nu în echipă

Bărbatul Omega dă randament mai bun atunci când lucrează singur. La nivel profesional sau personal, nu îl vei găsi căutând compania mulțimilor.

Citește și:

8. Nu își umflă ego-ul

Majoritatea oamenilor simt nevoia să își umfle ego-urile în mod constant, lăudându-se cu realizările lor. Bărbatului Omega îi este indiferent ce cred alții despre el și nu simte nevoia să își trâmbițeze reușitele peste tot. Într-o lume în care masculul Alfa este super lăudat, el poate trece neobservat. Asta nu înseamnă că este mai puțin valoros.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Everst

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.