Setari Cookie-uri

Interconectare cosmica: 6 tipuri de suflete pereche care ne transforma

De-alungul vieții întâlnim mai multe tipuri de suflete pereche.

Sufletul pereche nu ne este doar partenerul din relația romantică. De-alungul vieții întâlnim mai multe tipuri de suflete pereche. Iată cum le poți recunoaște.

Tipuri de suflete pereche

1. Flacăra geamănă

Acest tip de conexiune este stabilită cu cineva care are aproape aceleași valori și interese ca și tine. Este cineva cu care te poți baza.

Pentru că simți că îl cunoști demult, e mai ușor să te deschizi în fața lui. Îi spui toate problemele și experiențele. El, la rândul său, îți va da puterea de a face față provocărilor vieții. Vă aduceți alinare unuia celuilalt și vă deveniți indispensabili unuia celuilalt.

2. Vindecătorul

Vindecătorul este persoana care vine exact în momentul când ai nevoie de ea mai mult. Dă un sens și scop vieții tale. Îți este alături în timpul perioadelor dificile, empatizează cu durerea și disconfortul tău și te ă ajută să treci prin procesul de vindecare. Atunci când și-au îndeplinit misiunea, drumurile voastre se despart.

Citește și:

3. Buldozerul

Aceasta este cea mai dificilă legătură dintre toate. Când ai acumulat multe lucruri în viața ta care nu îți mai servesc și o schimbare este necesară, apare buldozerul care dărâmă tot.

Conexiunea nu este una plăcută. Dar nu acesta este scopul ei. Buldozerul te provoacă până realizezi că ai o forță interioară pe nu ai conștentizat-o sau până când îți găsești scopul în viață. După asta, poate să dispară sau tu să decizi să rupi legătura.

4. Companionul

Companioul apare devreme în viața ta. Poate fi un prieten alături de care crești sau oameni pe care îi întâlnești de-a lungul călătoriei tale și cu care continui să te conectezi pe tot parcursul vieții. Această conexiune îți aduce confort, încredere profundă, respect și înțelegere.

Citește și:

5.Profesorul

Acesta poate fi colegul de serviciu, vecinul, mentorul sau persoana care te provoacă pentru a-ți oferi lecțiile de viață valoroase de care ai nevoie în acest moment.

Vei învăța lecțiile de la ei prin situații și scenarii reale. De asemenea, îți pot oferi îndrumări și soluții la unele dintre problemele tale presante.

6. Străinul

Este acel cineva pe care îl vezi prima dată dar cu care din anumite motive inexplicabile te poți conecta ușor și profund. E ca și cum l-ai fi cunoscut pe acest străin de multă vreme. Il poți întâlni în mod neașteptat într-o călătorie, în avion, într-un magazin sau chiar pe stradă. Chiar și o conversație scurtă va lăsa o amprentă puternică asupra ta sau îți va oferi o sugestie sau o idee importantă.

Citește și:

Foto prima pagina: stockalet, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.