Setari Cookie-uri

7 pași pentru a-ți descifra frecvența energetică

Lumea exterioară este o proiecție a lumii interioare. Astfel, ceea ce ni se întâmplă este un indiciu al frecvenței noastre energetice și o ocazie de a crește.

Iată șapte pași pentru a afla cât de sus te afli ca vibrație energetică și ce anume ai de făcut pentru a restabili armonia în viața ta.

Pasi pentru a-ti descifra frecventa energetica

Sursa Foto: Shutterstock/By Nejron Photo

1. Găsește reflecțiile exterioare ale lumii tale interioare

Identifică ce dorești cu adevărat să schimbi în jurul tău. E posibil să ai o casă dezordonată dar să îți dorești să fii o persoană curată și organizată. Sau poate îți dorești să fii liberă să faci ce îți place- să citești o carte, să meditezi, să fii în natură dar întotdeauna îți lipsește timpul. Contrastul între lumea exterioară și lumea ta perfectă îți arată unde te situezi ca frecvență energetică. Porbabil undeva între.

2. Observă oamenii de care te înconjori

Citește și:

Acesta este un indicator excelent. Cunoștințele și prietenii sunt frânturi de realitatecu care rezonăm și ne putem armoniza. De aceea, atunci când oamenii își schimba frecvența energetică, își schimba și cercul de prieteni. Uită-te mai atent la oamenii cu care te înconjori pentru că reflectă un aspect al frecvenței pe care vibrezi.

3. Conectează-te cu tine și emoția ta dominantă

Când a fost ultima dată când te-ai conectat cu tine? Cu energia ta, corpul tău, cu felul în care te simți. Simte-te și rămâi cu acest sentimentul. Dacă este greu să faci asta, imaginează-ți că ești brusc teleportată în persoana care ești chiar acum. Cum simți această persoană? Încearcă să fii obiectivă.

4. Descoperă ce fel de muzică preferi să asculți

Citește și:

Muzica este o "pictura vibrațională" a energiei în mișcare pe care o experimentezi de fiecare dată când asculți un anumit cântec. În funcție de tipurile de emoții pe care le dorești, poți descoperi tipul de frecvență pe care îl proiecezi. Același lucru este valabil și în privința filmelor pe care dorești să le urmărești. Caută emoția pe care încerci să o obții pentru că ascultăm cântece care rezonează cu starea noastră actuală.

5. Conștientizează-ți gândurile dominante

Încearcă, pentru o zi, să îți urmărești gândurile tale. Vedeți ce gânduri domină în mintea ta pe tot parcursul unei zilei. De ce anume este mintea ta obsedată? Nu toate gândurile tale spun neapărat ceva important, totuși, cele predominante o fac. Ele sunt doar vârful aisbergului însă îți pot da o idee despre ceea ce este sub apă.

Citește și:

Constientizeaza-ti gandurile

6. Trece-ți în revistă dependențele și obiceiurile

Obiceiurile pe care le practici formează cine ești. Cu cât ești mai dependentă de ceva, cu atât îi oferi mai multă energie și devii un produs al acestui obicei. La fel ca oamenii, obiceiurile și dependențele creează bule de "realitate virtuală" prin care trăim lumea.

7. Ascultă ecoul pe care ți-l oferă Universul

Identifică tiparele recurente în viața ta, lecțiile pe care aparent nu le înveți. Universul încearcă să te învețe ceva ce aparent nu prea pricepi. Anumite lucruri te irită și stresează dintr-un motiv. Ceea ce te supără îți arată unde trebuie să sapi mai adânc. Acolo se află lecția pe care trebuie să o înveți.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Sergey Nivens

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.