Setari Cookie-uri

7 reguli care guvernează Universul

Ai observat că, în ciuda faptului că lumea este într-o permanentă schimbare, unele lucruri rămân la fel? Sau că oricât te-ai strădui, obții aceleași rezultate.

Asta se întâmplă deoarece viața în Univers este guvernată de anumite reguli. Cunoscându-le, vei știi cum să le aplici în folosul tău.

1. Echilibrul polilor opuși

Percem totul în Univers ca fiind dual. Cald și rece, yin și yang, zi și noapte, viață și moarte. Lista poate continua la nesfțrșit. Cu toate acestea, secretul vieții și evoluției constă în echilibrarea polilor opuși. Fără echilibru, nu ar exista nimic. Viața continuă să se dezvolte datorită echilibrului între creație și distrugere.

2. Geometria sacră

Geometria sacră este considerată drept planul după care este proiectat Universul și se referă la setul de modele geometrice, rații matematice și desene structurale găsite în natură. Rația de aur sau numarul de aur, considerată o expresie a perfecțiunii divine, face parte din geometria sacră și poate fi găsită peste tot în natură, precum și în cele mai multe modele de frumusețe proiectate de oameni.

Citește și:

3. Universul electromagnetic

Pământul este o entitate electromagnetică cu câmpuri magnetice care interacționează unul cu celălalt. Conștiinta, care ar putea fi o frecvență electromagnetică, pare să dicteze natura universului holografic. Acesta este un domeniu pe care oamenii abia încep să îl exploreze.

4. Legea iubirii

Iubirea susține creșterea și este o frecvență naturală a vieții. Cu toate acestea, nu înseamnă că iubirea nu poate fi dureroasă sau eliberatoare. Iubirea este vibrația adevărului și ori de câte ori reușești să te conectezi la ea te încarci, te deschizi și faci încă un pas în evoluția ta. Starea noastră implicită de a fi este iubirea. Distorsiunea adevărului se bazează pe frecvența fricii. Când iubim pe cineva, îi iubim pentru că ei ne aduc aminte de adevăr.

Citește și:

5. Regula de Aur

Regula de aur se traduce prin principiul de a nu face altora ceea ce îți place să ți se facă. Mai înseamnă karma sau dharma și anume că tot ceea ce trimiți în Univers ți se întoarce. Energia în sine este neutră doar felul în care o interpretezi este subiectiv.

6. Oamenii au drept deplin asupra vieții lor

Oamenii dețin și au controlul unic asupra vieții și destinului lor. Ei au dreptul să decidă singuri și să facă propriile alegeri. Cei mai mulți dintre noi trăiesc viețile noastre ca și cum nu suntem liberi. Creăm sisteme care să ne țină sub control, ne creeăm scenarii și scuze pentru a nu acționa liber. Și asta pentru că libertatea totală ne înspăimântă, asumarea responsabilității ne îngrozește. Cu cât te trezești mai mult la adevărul tău, cu atât mai liberă devii.

Citește și:

7. Nimeni nu trăiește în aceeași realitate

Realitatea noastră este limitată la simțurile noastre. Chiar și cea mai mică creștere sau scădere a capacității simțurilor noastre schimbă realitatea observatorului.

Mintea noastră nu este capabilă să înțeleagă întreaga realitatea. Percem doar o fracțiune din ceea ce există atât cât ne este suficient să supraviețuim. Iar ceea ce percepeme este filtrat prin propriile noastre prejudecăți și credințe. Astfel, fiecare dintre noi trăiește într-o realitate complet diferită de celelalte și este liber să-și modeleze realitatea în orice fel vrea să-și adapteze filtrele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Vadim Sadovski

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.