Setari Cookie-uri

13 fapte uimitoare despre mintea ta subconștientă

Creierul uman este extrem de complex și puterea minții tale subconștiente depășește imaginația ta. Cu o capacitate enormă de a stoca tot ceea ce ți se întâmplă, mintea scoate la suprafață detalii pe care le credeai uitate sub hipnoză sau atunci când intri într-o stare de conștiință profundă.

Funcția principală a minții subconștiente este de a stoca și de a prelua date. De asemenea, se asigură că răspnzi exact cum ai fost programată. Ca și cum nu ar fi deja extraordinar, mintea ta subconștientă poate face cu mult mai mult. Iată alte treizsprezece fapte uimitoare.

1. Mintea subconștientă îți conduce viața 95% din timp, potrivit experților. E suficient să arunci o privire la viața ta și să constați de câte ori acționezi pe pilot automat.

2. Mintea subconștientă nu folosește limbajul verbal. Mintea subconștientă folosește simboluri și asociații pentru a stoca și a comunica gânduri, idei și concepte.

3. Mintea subconștientă este responsabilă de intuiție. Chiar și fără îți dai seama, ea continuă să funcționeze, făcându-te să te simți neliniștită în preajma unui pericol.

Citește și:

Mintea subconstienta

4. Mintea subconstientă creează obiceiurile. Dacă dorești să îți schimbi anumite obiceiuri., lucrează mai întâi cu subconștientul.

5. Mintea subconștientă ia totul ad literam. Poți interpreta sau analiza informații cu mintea conștientă dar niciodată cu inconștientul.

6. Mintea subconștientă nu poate face diferența între ceea ce este real și ceea ce îți imaginez.

7. Mintea subconstiență înregistrează tot ceea ce facem și experimentem. Imaginea gândurilor, vorbelor, experiențelor noastre se află în subconștient, sub forma unor amintiri permanente. Aceste informații pot fi accesate cu claritate prin hipnoză.

8. Mintea subconștientă este de un milion de ori mai puternică decât mintea conștientă. A fi prezent ajută la accesarea acestei puteri.

Citește și:

9. Mintea subconștientă te menține în zona de confort. Ea are grijă să nu depășești granițele impuse de credințele tale limitative.

Mintea subconstienta

sursa foto: shutterstock/by dserov

10. Mintea subconștientă este puternică atunci când este antrenată să rămână în prezent. Îți poate oferi claritate și concentrare, făcându-te să te simți puternică.

11. Mintea subconștientă este întotdeauna trează. Chiar și atunci când dormi, mintea ta subconștientă aude zgomotul din jurul tău, inclusiv conversațiile din apropiere sau muzica.

12. Mintea subconștientă poate fi programată prin repetiție. Acesta este secretul din spatele succesului afirmațiior pozitive.

13. Mintea subconștientă comunică cu tine prin visele tale. Ea oferă semne și simboluri pentru a transmite mesaje specifice. Le vei înțelege mai profund atunci când vei acorda atenție acestor detalii.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by agsandrew By DSerov

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.