Setari Cookie-uri

Oameni, cărți, notițe

Cum dorești să arate acest octombrie 2018 atunci când te vei gândi la el un an mai târziu? Poate fi o lună memorabilă în care ceva semnificativ s-a întâmplat în viața ta sau ai trăit o experiență minunată. Depinde doar de tine. Nu uita că întotdeauna te poți bizui pe oameni, cărți și... notițe.

inconjoara-te de oameni din cercurile sociale potrivite

sursa foto: shutterstock/by syda productions

1. Înconjoară-te de oameni din cercurile sociale potrivite

Știi ce se spune? Că ești suma celor cinci persoane cu care îți petreci cel mai mult timp. Modul tău de gândire se poate schimba petrecând mai mul timp alături de oameni care au mai mult succes decât tine sau care au ceea ce ai dori să ai. Spre exemplul vrei să devii o antreprenoare de succes? Petrece timp cu femei care aur reușit deja acest lucru și învață de la ele. Lucrurile care ți se par greu și imposibil de realizat vor deveni mai ușoare și mai normale doar observând cum cum gândesc și se comportă acești oameni. Doar petrecând timp cu oameni din cercurile sociale potrivite, îți vei hrăni spiritul și mintea. Astfel, vei reuși să atingi mai multe obiective, într-un timp mult mai rapid decât credeai că este posibil. Vei afla noi lucruri despre tine. Foarte important! Asigură-te că aduci la rândul tău valoare. Poate fi vorba chiar și de energie pozitivă și susținere.

Citește și:

2. Alocă timp lecturii

În perioada în care am lucrat în agenție de publicitate, mi-a rămas foarte puțin timp să citesc. Cumva, m-am simțit mai săracă sufletește. Chiar și vocabularul meu s-a resimțit. Cărțile reprezintă hrană pentru suflet. Nu îl priva de ea. Chiar și în mașină, în loc să asculți radioul, ascultă un audiobook sau măcar un podcast care te inspiră și te motivează. Cărțile nu există doar pentru a-ți oferi informații sau distracție. Ele îți pun la treabă mintea și imaginația. Te ajută să vezi oportunități în locuri în care înainte nici nu priveai.

Aloca timp lecturii

3. Notează fiecare idee, oportunitate și dorință care apare

Poartă cu tine în permanență un carnețel în care să îți notezi ideile aleatorii pe măsură ce acestea apar în timpul zilei. Deseori ne vin idei strălucite pe care ne simțim motivate să le punem în practică însă nu reușim niciodată. Crezând că ni le vom aminti nu le scriem și le uităm chiar dacă sunt geniale. Așadar asigură-te că îți notezi (sau înregistrezi sub formă de voice memo) ideile, oportunitățile, dorințele sau lucrurile interesante pe care dorești să ți le amintești.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by rasstock

sursa foto facebook: shutterstock/by patiwat sariy

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.