Setari Cookie-uri

Zâmbet și imaginație, cuvintele cheie la inceput de noiembrie

Intr-o lume plină de posibilități ajungem să o atragem în viața noastră pe cea asupra căreia ne concentrăm.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru urmatoarele zile.

Cuvântul cheie pentru pentru primele zile din noiembrie este SMILE

zambet Foto: By Valua Vitaly, Shutterstock

Atunci când ești prezentă, Universul îți dă zilnic cel puțin un motiv penru care să zâmbești.

Se spune că este bine să ai întotdeauna zâmbetul la purtător pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de el.

Nu-ți fie teamă sau rușine să zâmbești chiar dacă nu te-ai spălat pe dinți după masa de prânz sau ai refuzat să porți aparatul dentar când erai mică. Deși reclamele ne prezintă întotdeauna o dantură perfectă, să știi că oamenii sunt mai puțin atenți la cât de albi sunt dinții tăi ci mai degrabă la energia pe care o transmiți. O energie caldă, frumoasă, venită din inimă transpusă într-un zâmbet sincer îi va cuceri pe cei din jur.

Citește și:

Nu uita ca ceilalți sunt atrași de oamenii pozitivi așa că folosește-te de acest atu al tău. Menține-ți starea de bine și zâmbetul de pe chip găsind zilnic cel puțin trei motive de recunoștință și apreciere. Fii un motiv de bucurie și inspirație pentru cei din jur. Nu este vorba doar de zâmbetul tău ci și de cel pe care îl poți aduce pe chipul celorlalți.

Cuvântul cheie pentru final de saptamana este IMAGINAȚIE

imaginatie Foto2: By Syda Productions, Shutterstock

Ai putere de co-creator al vieții tale iar imaginația joacă un rol important.

Intr-o lume plină de posibilități ajungem să o atragem în viața noastră pe cea asupra căreia ne concentrăm. Cu alte cuvinte, întotdeauna obținem de la o situație ceea ce aștepăm. Nu mă refere neapărat la vorbele pe care le rostim ci la credințele și așteptările noastre.

Citește și:

Folosește-ți imaginația în mod constructiv, vizualizându-te în situațiile de viață și în locurile pe care ți le dorești, trăind acele experiențe de viață care îți sunt dragi sufletului. Pune la treaba toate simțurile tale și simte emoțiile asociate cu ceea ce vizualizezi - bucurie, reușită, recunoștință, entuziasm, iubire, bunăstare.

Foto prima pagina: By Nadya Korobkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.