Setari Cookie-uri

9 semne că ai puteri vindecătoare

Fiecare dintre noi are acces la energie însă unii dinre noi au darul de a canaliza energia vindecătoare spre binele celorlalți. Iată nouă semne că te numeri printre aceștia.

Semne ca ai puteri vindecatoare

sursa foto: shutterstock/by poptika

1. Te gândești la tine ca fiind o persoană empatică

Absorbi energia din jur până în punctul în care ajungi să te simți obosită și epuizată. Datorită capacității tale de a te conecta cu ce te înconjoară, te consideri empatică. Poți simti energia celorlalti.

2. Ai nevoie de timp cu tine

Deoarece energia lumii te face să te simți epuizată, ai nevoie să petreci timp de una singură pentru a te reîncărca și a-ți re-echilibra nivelul de energie.

3. Vrei să ieși din malaxorul societății

Crezi că viața este mult mai mult decât ceea ce spune societatea și îți dorești să ajuți cât mai mulți oameni. Vrei să trăiești și nu să supraviețuiești.

4. Oamenii îți cer sfaturi de viață

Oameni din toate sferele sociale vin la tine pentru a obține soluția la problemele lor. Îți împărtășesc constant dificultățile lor și apreciază că îi asculți și că le dai sfaturi utile.

Citește și:

5. Ești extrem de intuitivă

Pe măsură ce te bazezi pe emoții mai degrabă decât pe o logică pură, ai tendința de a lua decizii bazate pe intuiție. Simți lucrurile si pur si simplu stii când ceva este corect sau în neregulă.

6. Nu îți place să ieși în lume foarte des

Nu vrei să socializezi sau să ieși în lume decât dacă este de o importanță capitală. Preferi compania prietenilor apropiați.

7. Poți simți emoțiile celorlalți

Dacă simți emoțiile altora înseamnă că ești empat. Trebuie să fii capabilă să simți și să înțelegi emoțiile și limbajul corpului celorlalți pentru a le putea vindeca.

Sfaturi de viata

sursa foto: shutterstock/by fcscafeine

8. Te atrag profesiile legate de vindecare

Dacă ai o afinitate naturală față de profesiile care țin de vindecare, atunci există șanse să ai o energie vindecătoare. Suntem atrasi de energia cu care rezonăm așadar, dacă rezonezi cu profesiile vindecătoare, energia ta are ceva vindecător în ea.

Citește și:

9. Oamenii se simt confortabil în jurul tău

Ceilalți oameni sunt capabili să fie ei înșiși lângă tine deoarece se simt confortabil și inspirați. Le transmiți energie bună și vibrații bune și pozitive. Oamenii își deschid inima deoarece se simt în siguranță lângă tine.

sursa foto front page: shutterstock/by quick shot

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.