Setari Cookie-uri

Cele trei puteri magice ale lui "mulțumesc"

Indiferent de locul în care trăim, ”mulțumesc” are puterea de a ne transforma viața. Iar dacă cei din jur nu îl folosesc foarte des, nu e nici o problemă. Incepe tu și vei vedea că, în curând, ceilalți te vor urma.

Unul dintre cel mai des auzite cuvinte in sudul Californiei nu este nici pe departe acela pe care îl tot întâlnești în filme și începe cu ”f” ci mulțumesc. Este ca și cum fiecare persoană abia așteaptă un prilej de a-l rosti.

In California, oamenii spun mulțumesc în cele mai diverse circumstanțe, fie că este vorba de o persoană foarte apropiată. Partenerii de cuplu și de căsătorie își spun mulțumesc chiar și pentru simplul fapt că unul dintre ei stinge lumina la bucătărie înainte de a merge la culcare. Paznicul de la intrarea într-un outlet ca Ross îți va spune ”mulțumesc, vă mai așteptăm pe la noi”. Casiera de la supermarket îți va spune "mulțumesc". O persoană necunoscută îți va spune ”mulțumesc” dacă îi vei face loc să treacă pe lângă tine pe trotuar.

Citește și:

Să fie acesta unul dintre ingredientele care face viața în California atât de relaxată în comparație cu New York sau București, în afara vremii însorite tot anul? Se prea poate. Și asta pentru că ”mulțumesc” are trei puteri magice.

Fiecare cuvânt are o vibrație iar ”mulțumesc” conține una dintre cele mai ridicate vibrații posibile. Doar rostindu-l, vibrația ta crește. Mai mult decât atât, atunci când rostești ”mulțumesc” ai o stare de apreciere față de cineva sau o situație situată la polul opus de fândurile critice sau de tendința de a judeca pe cineva sau a vedea jumătatea goală a paharului.

Starea de apreciere generată de cuvântul ”mulțumesc” sau de orice altceva care te ajută să ajungi acolo este absolut necesară, așa cum spune Gregg Bradden, pentru ca inima și mintea ta să lucreze în tandem. Atunci când se întâmplă asta nu te mai simți scindată pe interior - în lupta dintre rațiune și simțire - și ai puterea necesară de a-ți transforma visele și viziunea în realitate.

Citește și:

Cuvântul mulțumesc te ajută să îți schimbi perpectiva din care privești o situație și să te focusezi pe aspectele benefice din viața ta. Cu cât acorzi mai multă energie unui anumit gând sau aspect, cu atât acesta capătă mai multă putere. Așadar, de ce nu te-ai concentra asupra lucrurilor bune și funcționale din viața ta?

Indiferent de locul în care trăim, ”mulțumesc” are puterea de a ne transforma viața. Iar dacă cei din jur nu îl folosesc foarte des, nu e nici o problemă. Incepe tu și vei vedea că, în curând, ceilalți te vor urma.

Featured foto by Cookie Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.