Setari Cookie-uri

Ești cel mai puternic alchimist din Univers

Peggy Black este unul din maeștri spirituali pe care îi urmăresc cu plăcere pe Facebook. Mesajele sale provenite de la ființele de lumina aduc de fiecare dată claritate și soluții la provocările întâmpinate pe drumul către evoluție spirituală. In cel mai recent mesaj al său, Peggy vorbește despre darurile noastre înnăscute de a transmuta negativul în pozitiv. 

Corpul uman a fost proiectat să funcționeze în armonie și echilibru. Atunci când acest echilibru este perturbat de credințe programate, anumite tipare de gândire, emoții negative sau de o dietă compusă din alimente care conțin substanțe toxice (conservanții fac parte din această categorie), disconfortul se instalează în corpul uman.

Boala sau lipsa energiei este rezultatul cumulului mai multor factori adunați pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. Dezechilibrul va apărea în zone care sunt vulnerabile din cauza tiparelor familiale sau a credințelor dobândite în timpul interacțiunii cu alți membrii ai societății sau chiar a existenței unei toxine mentale actuale.

Orice boală sau dezechilibru în corpul fizic începe întotdeauna în interior. Aceasta este marea frumusețe dar și marea provocare a vieții pe Pământ. Pentru a te vindeca sau a-ți recăpăta energia, uită-te în interiorul tău și vezi ce tipare vechi poți rescrie sau pe care dintre ele le poți elibera complet. Același lucru este valabil pentru emoțiile toxice pe care le porți în tine, credințe limitative asociate cu programe care rulează în subconștientul tău și îți guvernează viața dar și pentru alimentele care nu susțin buna funcționare a organismului.

Citește și:

După ce ai curățat toxinele, este momentul să treci la conștientizare și, cu o inimă plină de blândețe și acceptare. să te iubești fără nici un fel de restricții sau condiționări. Poți cere sprijinul ființelor de lumină pentru a te sprijini în procesul de reechilibrare și vindecare.

Rămâi în inima voastră și adu aici tot ceea ce nu este echilibrat, tot ceea ce este toxic și simți că te limitează pentru o transformare alchimică totală.

Peggy Black își încheie mesajul readucându-ne aminte că suntem alchimiști extrem de puternici. Atunci când decidem să folosim în mod conștient instrumentele pentru transformare care se află la îndemâna noastră, avem capacitatea de a străluci precum cea mai radiantă stea din galaxie.

Citește și:

Featured foto by FuzullHanum via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.