Setari Cookie-uri

15 Lucruri pe care ar trebui să le faci pentru tine cel puțin o dată pe an 

Ține minte aceste lucruri. Este important să le faci pentru tine, pentru liniștea ta, pentru fericirea ta. 

1. Scrie o lista de lucruri pe care nu credeai că le poți face și, totuși, le-ai făcut. Acestea te vor ajuta să îți dai seama cât de puternică ești și câte poți face dacă nu te dai bătută.

2. Mergi într-un loc de suflet. Mergi într-o călătorie în care partea de călătorie este la fel de crucială ca și evenimentul sau destinația.

3. Rearanjează-ți spațiul în care stai. Chiar dacă muți doar televizorul sau schimbi modul în care este orientat patul, o mică transformare a camerei în care stai cel mai mult timp (sau chiar a întregii locuințe) schimbă modul în care percepi casă ta.

4. Dă-ți seama ce îți dorești în mod constant în viață și decide cum oferi tu în mod activ aceste lucruri altora. Perceperea lipsei de la alții este, de obicei, o reflectare a ceea ce nu oferi suficient.

Citește și:

5. Fă un detox casei tale. Fă-ți ordine în garderobă, în accesorii, în decorațiuni. Scapă de lucrurile care nu îți mai folosesc și care îți ocupă spațiul degeaba.

6. Fă o listă cu lucrurile pe care le prețuiești și învață să le acorzi prioritate în viața ta. Dacă ele te fac fericită, nu îți mai ocupa timp cu alte lucruri nesemnificative pentru tine.

7. Scoate-te la cină. Da, tu cu tine. Să mănânci singură este o activitate cu adevărat specială.

8. Vizitează un loc nou. Chiar dacă este unul aproape de locul în care stai (sau foarte departe)... nu contează acest aspect. Important este să vizitezi un loc complet nou.

9. Scoate o persoană dragă în oraș. Mergeți la o întâlnire adevărată. "Am făcut rezervări, să te îmbraci așa... O să te iau de acasă la 7. Este o întâlnire surpriză". Îi poți lua și flori ca o mică atenție. Cu toții merităm că din când în când cineva să depună puțin efort pentru noi.

Citește și:

10. Termină de citit cărțile pe care le-ai cumpărat, din care ai citit câteva pagini și de care apoi ai uitat.

11. Scrie pe o agendă toate visurile împlinite în anul respectiv - acele lucruri de care ești cu adevărat mândră.

12. Găsește o modalitate de a îți simplifica viața de zi cu zi și apoi transformă această activitate într-un obicei. Exemplu: spală farfuriile după fiecare masă (pentru a nu mai avea chiuveta tot timpul murdară);

13. Învață să gătești ceva nou... și apoi pregătește acel fel de mâncare pentru o persoană dragă.

14. Fă ceva surprinzător și incredibil de frumos pentru o persoană care nu se așteaptă să primească ceva din partea ta.

15. Petrece o zi singură și răsfață-te - mergi la piscină, la masaj, la tratamente cosmetice, la cinema. Fă fix ce îți place.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.