Setari Cookie-uri

Gina Pistol, despre revenirea pe micile ecrane. Iubita lui Smiley a bătut palma cu ProTV?

După plecarea Ginei Pistol de la Antena 1, multă lume s-a gândit că vedeta se mută la ProTv, acolo unde Smiley are contract. Vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat.

Gina Pistol și-a schimbat radical viața, de când în viața sa a apărut micuța Josephine. Vedeta și-a dorit enorm un copil, iar atunci când nu se aștepta, minunea s-a întâmplat! Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu doi ani, iar, așa cum era normal, prioritățile celor doi au fost schimbate.

Gina Pistol și-a surprins fanii atunci când a declarat că renunță la televiziune, pentru a se ocupa de creșterea micuței Josephine. Vedeta va putea fi văzută pentru ultima dată prezentând emisiunea "Chefi la cuțite", în această primăvară. Iubita lui Smiley consideră că nimic nu este mai important ca familia sa, astfel că vrea să îi pună pe cei dragi pe primul loc și să îi fie alături necondiționat micuței sale.

Citește și:

Mulți internauți au crezut că, de fapt, Gina va bate palma cu ProTv, acolo unde Smiley are contract. Se pare că nu este nimic adevărat, iar vedeta a vrut să lămurească toată această situație.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, Gina Pistol s-a decis să pună pe pauză proiectele profesionale pe care le avea pe micul ecran.

Citește și:

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine, acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.
Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, și-a anunțat vedeta retragerea, pe pagina sa de social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.