Setari Cookie-uri

Mos Nicolae vine cu ritmuri dulci din taramuri reci

Saptamana asta ne viziteaza Mos Nicolae, asadar, adaptand traditia, trebuie sa ne agatam cheful de petrecut in cui si sa lasam cizmele la vatra, in asteptarea dulciurilor de dimineata. Eu insa nu ma impac din oficiu cu astfel de “date” din stramosi, asadar ies sa-mi dibuiesc singura cadouri, pentru ca, sincera sa fiu, niciodata nu prea mi-a ghicit el gusturile. Asadar, suratele mele nonconformiste, aflati ca anul acesta, toata saptamana Mosului e un festin al distractiei, iar dulcegaria de sambata spre duminica vine de peste mari si tari... din Scandinavia, bineinteles!

Realizat de Ioanina

De Bursa Marfurilor Creative (The Ark) am tot amintit pe-aici, iar acum o scoatem iar la inaintare caci e rost de distractie cap-coada in weekend-ul asta: vineri, de la 20:00, “trubadurul” suedez Jay-Jay Johanson ne va canta melancolic, cu accente avangardiste dictate de o noua si fructuoasa colaborare cu exceptionalul chitarist Jeff Rian.
Iar sambata e concert Jose Gonzales, cel care imi alina zilnic calatoriile cu metroul – pentru cei care nu-l au deja in playlist, el este un cantaret simbolist, nuantat si interesat de mai multe arii tematice decat rasuflata dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.