Trei, Doamne, si toti trei... aristocrati!

Trei, Doamne, si toti trei... aristocrati!
Kudika
21 Ianuarie 2010

Am fost sambata trecuta la stand-up comedy cu trupa Aristocratii, care tocmai faceau tranzitia din Glendale in club Prometheus. Aceasta miscare s-a lasat cu ceva bataie de cap pentru cei trei baieti cucuieti, caci musteriii, fani ai trupei sau pur si simplu doritorii unei portii sanatoase de ras, “amenintau” sa nu mai conteneasca din navalit. Daca avem o trasatura caracteristica mai presus de istetimea-n smecherie si lenea balcanica, aceea e ca noi, romanii, facem haz.

Haz de necaz, de bucurie, pana si de vreme, gasim noi de ce, nu-i asta problema! Deci evident ca vom da iama la un show de comedie pura, unde ti se promite nici mai mult nici mai putin decat ca te vei hlizi – caci in definitia sa cea mai rudimentara stand-up-ul este printre cele mai non-inscenate forme de comedie, fara personaje sau fatade asumate de comedian. Este... comedie nediluata si servita la vraf!

Realizat de Ioanina


Desi poate Sergiu a plusat prea cu tot dinadinsul, bazandu-se pe valoarea-soc a unor glumite despre... scaun, in defavoarea umorului cu scaun la cap, in mare, stand-up-ul lui mi-a lasat o impresie de bun augur. Pustiul are un simt al umorului pe care-l poate folosi intr-un show de efect, atata timp cat isi impune s-alunge fastaceala – caci prezenta scenica, mai degraba decat pastrarea ordinii mai mult sau mai putin perceptibile in derularea glumelor, face diferenta dintre comedianul amator si cel profesionist...

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri