Setari Cookie-uri

Sfarsitul lumii: top 10 scenarii

2012 este cel mai popular an in randul profetiilor apocaliptice. Se schimba anul si suntem cu totii mai mult curiosi decat inspaimantati sa vedem ce se va intampla.

8. Unda de timp Zero
I Ching sau Cartea Schimbarilor consta dintr-un aranjamant de 64 de hexagrame dispuse pe doua axe: yin si yang. A fost deseori folosita ca un oracol. Terrence McKenna sustine ca I Ching a fost initial folosit ca un calendar lunar, iar cele 64 de hexagrame (384 de linii) reprezinta de fapt cele 384 de zile ale unui an cu 13 luni.
Daca modelul temporal al undelor este valid, ar trebui sa fie posibil ca orice unda de timp care genereaza un eveniment istoric major sa fie identificata si izolata. Peter Meyer a dezvoltat un software in acest sens: Timewave Zero (Unda de timp Zero) poate indica momentul de producere al unor evenimente importante viitoare. Dupa ce a studiat in profunzime teoria, McKenna a observat ca in jurul anului 2012 coincidenta evenimentelor negative, catastrofale care se pot produce este mult mai mare. Si el sustine ca, intr-un fel sau altul, in 2012 omul va intra intr-o noua era.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.