Angel (David Boreanaz) a aparut in “Buffy, spaima vampirilor” pe tot parcursul celor 7 sezoane, cu mici-mari interludii in care se descotorosea si de raii din propriul serial, “Angel” – in tot acest timp am suspinat de nenumarate ori alaturi de cei doi indragostiti si luptatori cot la cot. Dar pendularea lui Angel de la personaj pozitiv la negativ m-a extenuat: de cate ori poti fi martor la indragostirea si dez-indragostirea aceluiasi om fara sa pierzi sirul?!
Suflet-pereche: Buffy Summers, cea care il smulge de pe drumul pierzaniei pret de atata amar de vreme incat nu mai incape indoiala ca relatia lor este condamnata sa se consume in cheie trista, si pe ei amandoi odata cu ea.
Lumea in care traieste: Blestemat de un trib tiganesc sa-si recapete sufletul pierdut la transformare, Angel este un proscris printre cei ca el, o ciudatenie a naturii. Din acelasi motiv – sa-i spunem discriminare – nici prietenii lui Buffy nu-l primesc cu bratele deschise in lumea lor. Biata corcitura de monstru in-sufletit este la el acasa doar in compania lui Buffy.
Se hraneste cu: sange uman, dar sustras din banca spitalului Sunnydale; asta pana isi pierde sufletul din nou si da iama-n populatie fara nicio urma de regret.
Jumatatea plina a paharului: Angel ajunge mereu inapoi pe calea cea buna, oricate ocoluri ar face.
Jumatatea goala a paharului: Ca sa ajunga pe calea cea buna, trebuie sa renunte la marea dragoste.

Descopera o lume supranaturala: filme si seriale cu vrajitoare pe care trebuie sa le vezi
Seriale bune de vazut daca vrei sa intelegi mai bine politica si consecintele jocurilor de putere
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: