Setari Cookie-uri

Top 6 vampiri sexy din filme must-see!

Daca nu stiati inca, noul film din Saga Amurg vine val-vartej peste box-office-urile mapamondului ca sa decreteze sus si tare: cu cat sunt mai meditativi, chinuti de remuscari si existentialisti, cu atat vampirii contemporani ne lasa gura apa. Vampirul, si miturile din jurul sau, au trecut prin schimbari majore, dictate de gusturile culturii pop, de la Dracula incoace. Azi, Bram Stoker nu si-ar recunoaste monstrul adus din condei prin secolul XIX – nu printre membrii familiei Cullen, cu siguranta!

Noi femeile in special suntem atrase de tineretea vesnica a vampirului, generic vorbind, si cu atat mai aprig ne loveste pasiunea cand el isi infraneaza poftele, dovedind o tarie de caracter pe care cu greu o gasim in specimenele masculine din cruda realitate. Chit ca ne invartim in cotidian cu un pragmatism afisat, exista momente cand vrem sa credem in fiinte superioare, nobile, si ne amagim apetitul cu... filme! In dimensiunea lor alternativa, totul e posibil, si credibil, si gata sa se dezlantuie - in masura in care creatorul ei, regizorul adica, e constient de componenta principala din ecuatia unui film de succes. Eu una o admit cu mana pe inima: daca vampirul nu are farmec, tot degeaba! Iata deci, in continuare, cativa dintre cei mai sexy amatori de sange ai cinematografiei, pe spranceana listati si in ordine inversa a preferintelor mele!

Realizat de Ioanina

Angel (David Boreanaz) a aparut in “Buffy, spaima vampirilor” pe tot parcursul celor 7 sezoane, cu mici-mari interludii in care se descotorosea si de raii din propriul serial, “Angel” – in tot acest timp am suspinat de nenumarate ori alaturi de cei doi indragostiti si luptatori cot la cot. Dar pendularea lui Angel de la personaj pozitiv la negativ m-a extenuat: de cate ori poti fi martor la indragostirea si dez-indragostirea aceluiasi om fara sa pierzi sirul?!
Suflet-pereche: Buffy Summers, cea care il smulge de pe drumul pierzaniei pret de atata amar de vreme incat nu mai incape indoiala ca relatia lor este condamnata sa se consume in cheie trista, si pe ei amandoi odata cu ea.
Lumea in care traieste: Blestemat de un trib tiganesc sa-si recapete sufletul pierdut la transformare, Angel este un proscris printre cei ca el, o ciudatenie a naturii. Din acelasi motiv – sa-i spunem discriminare – nici prietenii lui Buffy nu-l primesc cu bratele deschise in lumea lor. Biata corcitura de monstru in-sufletit este la el acasa doar in compania lui Buffy.
Se hraneste cu: sange uman, dar sustras din banca spitalului Sunnydale; asta pana isi pierde sufletul din nou si da iama-n populatie fara nicio urma de regret.
Jumatatea plina a paharului: Angel ajunge mereu inapoi pe calea cea buna, oricate ocoluri ar face.
Jumatatea goala a paharului: Ca sa ajunga pe calea cea buna, trebuie sa renunte la marea dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.