Sarbatori cu punga stransa

Sarbatori cu punga stransa
Kudika
24 Decembrie 2009

Pentru unele dintre noi sarbatorile de sezon vin si cu o droaie de timp liber, un concediu binevenit dupa un an plin, cu munca de teama crizei, cu frica gripei porcine cuibarita-n suflet – in general, a fost un an plin de groaza si teroare. Asadar, ca sa ne detensionam, apelam, de regula in perioada asta si mai cu seama la final de 2009, la caldura familiei sau a prietenilor dragi, la mancare bogata-n calorii si serotonina, pe care acum si doar acum ni le permitem, si nu in ultimul rand, la excursii prin plaiuri straine, unde rezolutiile de an nou parca suna mai fezabile.
In orice caz, planuri avem toate pana acum, fie ca le construim ca pe castelele de carti, cu inima purice, fie ca ne avantam cu capul inainte. Eu, de data asta, am o stare de spirit molcoma, asezata, fara chef de-a parasi vatra Capitalei. Dar, dragi colege de peisaj, aflati ca griul bucurestean nu inseamna lipsa bucuriei, dimpotriva: m-am gandit la moduri putin “alternative” de a sarbatori iarna in toata splendoarea ei. Si vi le impartasesc si voua, daca troienele Bucurestiului si starea economiei v-au taiat pofta de-a coace retete ale distractiei.

Realizat de Ioanina

... Farrah Fawcett (“Charlie’s Angels”), David Carradine (“Kill Bill”), Patrick Swayze (“Dirty Dancing”, “Ghost”, “Point Break”), Natasha Richardson (“Asylum” [2005]), si John Hughes (mintea creativa din spatele hiturilor “The Breakfast Club” si “Home Alone”). Din nou, insa, sa nu va uite Dumnezeu in fata ecranului – cuvantul de ordine, chiar si de sarbatori, este miscarea. Fie cu o tura pe ringul de gheata, fie cu una pe “scena” petrecerilor din Capitala, solutii sanatoase la dilema “Ce facem in concediu?” exista berechet.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri