Top 10 filme NON siropoase si ANTI Valentineĺs

Top 10 filme NON siropoase si ANTI Valentineĺs
Kudika
11 Februarie 2010

14 Februarie nu este cu nimic mai speciala ca orice alta zi din calendar, dragostea nu pluteste in aer si cantitatile de serotonina din sange nu depasesc subit valorile normale – insa, daca esti o romantica incurabila, renumitul Sfant Valentin te va vizita cu arcasul Cupidon pe-un umar, isi va face simtita prezenta prin tot felul de promotii consumeriste, decoratiuni prin mall-uri si cadouri prin vitrine... si da, te va lasa, intr-adevar, vlaguita.

Daca esti indragostita, lipsa de vlaga post-Valentine’s se va datora... ei bine, hai sa nu speculam pe tema activitatilor de Ziua Indragostitilor! Dar nu la cele ciupite de microbul iubaret ma refer aici, acum – ci ma adresez in principal acelora dintre voi pe care ziua asta fatidica de februarie le-a prins, din (ne?)fericire, singure. Am crede ca programul de 14 februarie se rezuma, pentru suratele napastuite, la plangerea de mila. Dar nu-i asa! De fapt, tot ce va trebuie ca sa treceti cu bine de Valentine’s este un maraton de filme anti-“sirop” care sa va aminteasca de ce nici cu dragostea nu faci mare scofala!

Realizat de Ioanina

Revolutionary Road si Who's Afraid of Virginia Wolf? - Casniciile disfunctionale deja nu mai alarmeaza o lume obisnuita cu o rata a divortului mereu in crestere. In "Revolutionary Road", ca in realitatea pe care incercam s-o evitam prin filme, cuplul protagonist se destrama treptat, din nimicuri amalgamate cu rateuri, toate puse la inima pe nesimtite si alimentate de frustari, neimpliniri, realizari fulgeratoare si dureroase care nu mai pot fi indulcite sau peticite nici macar de forma.-

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri