Setari Cookie-uri

Babel

In Babel, un incident tragic ce implica un cuplu american in Maroc duce la un lant de evenimente prin care trec patru familii in tari diferite din lume. Legati de imprejurari, dar separati de continente, cultura, limba, fiecare personaj descopera ca familia e cea care-ti ofera pana la urma mangaiere.

In Babel, un incident tragic ce implica un cuplu american in Maroc duce la un lant de evenimente prin care trec patru familii in tari diferite din lume. Legati de imprejurari, dar separati de continente, cultura, limba, fiecare personaj descopera ca familia e cea care-ti ofera pana la urma mangaiere.hmultiplex

Bonus!

In luna martie, Hollywood Multiplex si CinemaPRO invita femeile sa redescopere frumusetea fiecarei varste, sa aiba grija de ele si sa se bucure de venirea primaverii intr-un spectacol cu premii inedite si filme bune.Cele doua cinematografe vor gazdui timp de o luna un adevarat spectacol al frumusetii si al bunei dispozitii, in care iubitoarele de film vor fi tratate ca niste adevarate printese. Pe marile ecrane vor rula, in cadrul unor vizionari speciale dedicate femeilor, cele mai captivante povesti ale lunii care vor aduce in prim plan interepretari de exceptie ale unora dintre cei mai buni actori de la Hollywood. In plus, toate femeile care vor vizita cele doua cinematografe pentru a lua parte la aceasta sarbatoare unica, vor fi intampinate cu flori si zambete si vor fi premiate pe loc cu unul dintre cele peste o mie de cadouri inedite.Si pentru ca doamnele si domnisoarele sa arate bine si sa se simta extraordinar in luna lor, Hollywood Multiplex si CinemaPRO au apelat, de asemenea, la o intreaga echipa de specialisti care vor rasfata vizitatoarele cu sedinte profesioniste de machiaj si coafura.Spectacolul a debutat pe 1 martie, la avanpremiera filmului "La vie en rose", la Hollywood Multiplex, incepand cu ora 19:45. Pelicula aduce in prim plan povestea lui Edith Piaff, asa cum nu a mai fost spusa niciodata pana acum, dezvaluind trairile Plina de viata, fragila si in acelasi timp indestructibila, artista si-a dedicat viata scenei pana la sacrificiu, devenind o cantareata nemuritoare.De asemenea, in prima zi de primavara, pe site-ul www.hmultiplex.ro se va lansa concursul "Hollywoodul Femeilor". Acesta le ofera iubitoarelor de film posibilitatea de a castiga un abonament gratuit la cinema pentru 6 luni, o sedinta completa la un salon de infrumusetare si martisoare neobisnuite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.