Setari Cookie-uri

2 concerte pentru un pierde-(prima)vara

Nu stiam prea bine unde sa ma duc joia trecuta in Control la concertul Legendary Pink Dots sau la We Have Band in Ark iar la Travka in Silver Church mi-era imposibil sa cred ca voi putea intra, intr-un spatiu limitat alaturi de toata suflarea Bucurestiului. Cat de norocoasa m-am simtit cand conditiile meteo au facut superflua luarea unei decizii!... Norocoasa, si putin vinovata in acelasi timp, ca n-am stiut sa aleg singura si iar am lasat soarta sa-mi salveze pielea in orice caz, situatia se prezenta asa: We Have Band au fost retinuti in Anglia, toate zborurile fiind anulate in urma deja infamei eruptii vulcanice din vecina Islanda. Asadar am purces spre Club Control, unde am luat act, dupa o auditie lunga si bizara in sensul bun al cuvantului, de stupoarea mintala nascuta din pulsatii electro.

Iar sambata am avut parte de o placuta surpriza cand Nightlosers-ii din Jukebox mi-au aratat ce-nseamna total opusul unei nopti pierdute, ba dimpotriva au inghesuit in bucatica de timp alocata lor o droaie de sound-uri, recuzite ajutatoare, chiar si o aniversare... a inca unei petale ofelite din floarea vietii ca sa-l parafrazam pe solistul Hanno Hoefer.

Realizat de Ioanina, credit foto: Bucurestean.com

Sambata seara, nu tremuram de-anticipatie inaintea concertului Nightlosers din Jukebox – spun asta, cu deplina sinceritate, pentru ca urmatoarea afirmatie, prin contrast, sa fie cu atat mai credibila: Hanno Hoefer & Co. au produs un cocktail de genuri muzicale mai savuros decat Bloody Mary-ul pentru care, stiind abilitatile barmanului din Jukebox, venisem de fapt. Nu ma asteptam sa imi salte pur si simplu picioarele pe sub masa, dupa ritmurile nebunesti ale faimosilor Nightlosers, nu ma asteptam ca melanjul lor de folclor neaos si blues american cu vagi armonii country sa ii contagieze pe toti cei prezenti, si nu ma asteptam... sa se alature party-ului o proaspata mireasa!

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.