Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii

Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii
Kudika
17 Iunie 2010

Nu ma asteptam ca Dana Nalbaru sa aiba o prezenta atat de calda si deschisa - am aflat de pe blog-ul ei, din stiri, din articole, dar mi-au ramas semne de intrebare si, ca atare, am propus un interviu. In cele ce urmeaza, aflati cum s-a nascut cel mai recent album semnat Dana, cat de importanta e familia in viata ei, si, mai presus de toate detaliile personale si profesionale pe care ni le-a oferit fara nici cea mai mica strangere de inima, faceti cunostinta cu femeia sensibila din spatele personalitatii hiper-mediatizate. O stim de atatia ani ca doar o figura bidimensionala pe micile ecrane, o cantareata pe scena muzicala romaneasca, incat era si timpul sa o "descoasem" mai in profunzime. Concluzia se impune: lipsita de aerele vedetismului, Dana straluceste, gratie iubirii care o inconjoara si pe care o emana.

Interviu cu Dana Nalbaru, realizat de Ioanina

2. Prin ce difera noul album “One Love” de celelalte trei pe care le-ai lansat de-a lungul parcursului tau solo – si ce rol a jucat Alexandru Dan Suciu in realizarea lui?

One Love este un album matur si implicarea mea a fost mult mai mare decat la celelalte 3. Toate textele si liniile melodice imi apartin. Alexandru este cel cu care am lucrat orchestratiile la cea mai mare parte a albumului, in studio-ul sau, si cu el voi aparea pe scena de acum inainte... Este partenerul meu de scena . Un om deosebit care a inteles ce vreau sa fac si care a avut incredere in mine... Sunt convinsa ca vom reusi sa facem impreuna multe lucruri frumoase.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri