Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii

Nu ma asteptam ca Dana Nalbaru sa aiba o prezenta atat de calda si deschisa - am aflat de pe blog-ul ei, din stiri, din articole, dar mi-au ramas semne de intrebare si, ca atare, am propus un interviu. In cele ce urmeaza, aflati cum s-a nascut cel mai recent album semnat Dana, cat de importanta e familia in viata ei, si, mai presus de toate detaliile personale si profesionale pe care ni le-a oferit fara nici cea mai mica strangere de inima, faceti cunostinta cu femeia sensibila din spatele personalitatii hiper-mediatizate. O stim de atatia ani ca doar o figura bidimensionala pe micile ecrane, o cantareata pe scena muzicala romaneasca, incat era si timpul sa o "descoasem" mai in profunzime. Concluzia se impune: lipsita de aerele vedetismului, Dana straluceste, gratie iubirii care o inconjoara si pe care o emana.

Interviu cu Dana Nalbaru, realizat de Ioanina

7. De ce ai ales ca de data asta sa inregistrezi un album in engleza? Si ce alte deosebiri fata de materialele anterioare justifica referirea la o “schimbare a stilului cu care am fost obisnuita”?

Hmm... in engleza a iesit textul primei piese lucrate si mi s-a parut ca suna ciudat cand am incercat sa cant unul in romaneste. Asa ca a ramas in engleza. La a doua piesa a fost la fel si atunci am zis: de ce sa nu ramana toate asa? Si asa a ramas. Alte deosebiri... stilul. Este unul pop de aceasta data si liniile melodice pun in valoare mai mult vocea mea.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.