Setari Cookie-uri

GRANDE, GRANDE FAR NIENTE with Irina Marinescu

Seria petrecerilor din Gaia continua!

Comunicat de presa

Gaia Glamourama – episodul 2
GRANDE, GRANDE FAR NIENTE with Irina Marinescu

Gaia BoutiqueClub continua sambata, 8 iulie, petrecerile din seria Gaia Glamourama, cu un al doilea episod, ce o are in centru pe designerul roman, Irina Marinescu.

O petrecere imbibata de nostalgia anilor ’50-’60, GRANDE, GRANDE FAR NIENTE with Irina Marinescu, este un tribut adus, poate, celei mai frumoase lumi a acelei decade: la bella Italia.

Gaia Cu avantul ei patimas, cu oamenii ei joviali, cu placerea de a gusta din viata, cu exuberanta ei vitala si bucuria de a iubi, de a dansa, de a canta, de a trai, perioada cinzecista italiana este una dintre preferatele Irinei Marinescu: “Este una dintre erele foarte dragi mie, care avea un farmec greu de reprodus, greu de pus in cuvinte”, a declarat aceasta. “Eu am crescut printre picioarele parintilor mei si a tuturor prietenilor lor, care dansau la petrecerile cu iz italian, de ani ’50-’60”, a adaugat designerul roman. O era greu de descris, daca nu ai trait-o cu adevarat, dar care, in mentalul tuturor, se contureaza printr-o stare anume, un mod unic de a trai si de a intelege viata, prin puterea imaginii unor icon-uri precum Mina, Ornella Vanoni, Rita Pavone sau Sophia Loren. Femei eterne, imagini nemuritoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.