Setari Cookie-uri

Revelion retro, disco si fun

Va intrebati cum s-a distrat lumea de Revelion prin Capitala? Eu am fost in Bubbles, la petrecerea tematica Bonnie & Clyde, dar ma rodea curiozitatea sa aflu cum s-au materializat planurile marete, promovate cu tam-tam-ul de rigoare, din palatele Bucurestiului: pe scurt, se pare ca la Palatul Universul n-a fost lume nici cat sa umple un subsol de club, daramite o coscogeamite sala, in timp ce Palatul Ghica a dat pe dinafara de musterii, si in noaptea cu pricina, dar continuand si dupa crapatul zilei, la after-party.

In Silver Church, la balul mascat, petrecaretii s-au deghizat in proportie de 80%, dupa un raport ochiometric, iar costumatiile au fost la inaltimea unei ocazii care se iveste doar o data pe an. Nu in ultimul rand, din Control au rasunat melodiile alternative cu lipici la clientii obisnuiti ai locului, care s-au adunat ca-n familie sa dantuiasca pana-n zori. In fine, despre cum s-au petrecut festivitatile de An Nou in clubul Bubbles pot vorbi in deplina cunostinta de cauza!

Realizat de Ioanina

Cu totii ne amintim de pilda de videoclipul lui Jay-Z, feat. Beyonce sau de filmul clasic, deschizator de drumuri, cu Warren Beaty si Faye Dunaway in rolurile principale.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.