Revelion retro, disco si fun

Revelion retro, disco si fun
Kudika
7 Ianuarie 2010

Va intrebati cum s-a distrat lumea de Revelion prin Capitala? Eu am fost in Bubbles, la petrecerea tematica Bonnie & Clyde, dar ma rodea curiozitatea sa aflu cum s-au materializat planurile marete, promovate cu tam-tam-ul de rigoare, din palatele Bucurestiului: pe scurt, se pare ca la Palatul Universul n-a fost lume nici cat sa umple un subsol de club, daramite o coscogeamite sala, in timp ce Palatul Ghica a dat pe dinafara de musterii, si in noaptea cu pricina, dar continuand si dupa crapatul zilei, la after-party.

In Silver Church, la balul mascat, petrecaretii s-au deghizat in proportie de 80%, dupa un raport ochiometric, iar costumatiile au fost la inaltimea unei ocazii care se iveste doar o data pe an. Nu in ultimul rand, din Control au rasunat melodiile alternative cu lipici la clientii obisnuiti ai locului, care s-au adunat ca-n familie sa dantuiasca pana-n zori. In fine, despre cum s-au petrecut festivitatile de An Nou in clubul Bubbles pot vorbi in deplina cunostinta de cauza!

Realizat de Ioanina

La capitolul muzical, DJ-ii clubului s-au ingrijit abil de toate gusturile – abordand neinfricati o provocare coplesitoare, mai ales in noaptea dintre ani pe care toata lumea vrea sa o-nceapa cu dreptul, pe ringul de dans, Albert Fit si Florian Zahorneanu au stiut cum sa ne-mbie sub globul disco. Pentru mine, marea surpriza a serii a fost “Feeling Good”, varianta remixata de Muse – dar pe langa rock-ul alternativ (reprezentat si de ritmurile celor de la Good Charlotte, printre altii), din boxe au rasunat si electro (Basement Jaxx, Chemical Brothers, Fatboy Slim), si disco (ABBA), si nu in ultimul rand swing!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri