Setari Cookie-uri

Revelion retro, disco si fun

Va intrebati cum s-a distrat lumea de Revelion prin Capitala? Eu am fost in Bubbles, la petrecerea tematica Bonnie & Clyde, dar ma rodea curiozitatea sa aflu cum s-au materializat planurile marete, promovate cu tam-tam-ul de rigoare, din palatele Bucurestiului: pe scurt, se pare ca la Palatul Universul n-a fost lume nici cat sa umple un subsol de club, daramite o coscogeamite sala, in timp ce Palatul Ghica a dat pe dinafara de musterii, si in noaptea cu pricina, dar continuand si dupa crapatul zilei, la after-party.

In Silver Church, la balul mascat, petrecaretii s-au deghizat in proportie de 80%, dupa un raport ochiometric, iar costumatiile au fost la inaltimea unei ocazii care se iveste doar o data pe an. Nu in ultimul rand, din Control au rasunat melodiile alternative cu lipici la clientii obisnuiti ai locului, care s-au adunat ca-n familie sa dantuiasca pana-n zori. In fine, despre cum s-au petrecut festivitatile de An Nou in clubul Bubbles pot vorbi in deplina cunostinta de cauza!

Realizat de Ioanina

... Caci cine a mai auzit ca, in toiul unei nopti de dans obisnuite, multimea sa iasa brusc, haihui in strada, cu personalul clubului cu tot, ca sa ciocneasca si sa se pupe de zor? Asa s-a intamplat pe 31 decembrie in Bubbles, dupa ce multimea a fost invitata sa aleaga intre a se “lansa” in 2010 printr-o numaratoare conventionala sau a-l primi cu artificii si chiote emise de pe trotuarul din fata clubului, direct in inima Bucurestiului.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.