Caldura umana pe ultima suta de metri iernatici

Caldura umana pe ultima suta de metri iernatici
Kudika
18 Februarie 2010

Iarna asta pare chitita sa nu ne paraseasca, dar vine Dragobetele si eu ma incapatanez sa il astept cu un plus-unu: Primavara! Inainte de a sarbatori insa cu voiosie floricelele pe campii, saptamana asta vom avea de dat inainte sa ne luam cu japca portia de distractie. Cum din ce in ce mai multe organizatii de pe mapamond se sesizeaza cu privire la victimele colaterale ale dezastrelor - naturale sau infaptuite de mana omului - si romanii au luat initiative in acest sens. Saptamana asta vom vorbi de doua astfel de proiecte pe care va indemn sa le imbratisati, macar si doar la nivel ideatic.

De asemenea, vom vorbi in continuare, ca de fiecare data, si de petreceri, de comedie, de muzica buna si concerte live - pentru ca nu stiu leacuri mai bune impotriva iritantului anotimp care ne tot trage inapoi in case. Ascultati-ma pe mine: saptamana asta, tentatiile de-a o sfida sunt foarte convingatoare!

Realizat de Ioanina

In Mojo de pe Gabroveni 14, sesiunile OneDay de muzica live continua joi, de la 21:00, cu formatia bucuresteana de electro/progressive L’Orchestre de Roche. Concertul lor se anunta a fi unul guvernat de dans, dar si de surprize pe care nu le putem descifra de pe-acum, dar le intuim in spatele promisiunii “and guests” (“plus invitatii lor”).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri