Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's
Kudika
11 Martie 2010

Duminca seara, ca sa incheiem apoteotic Redd’s Fest Week, am dat un premiu, mai tineti minte? Ei bine, castigatoarea, , sigur nu a uitat ca noi si berea Redd’s i-am oferit o Zi a Femeii in ritm de rock alaturi de cele mai bune prietene si doua trupe, acrobati si un fashion show pe post de entertainment. Luni am fost si eu la marele party din Clubul Kazeboo din Dimitrie Pompei 6, petrecerea care concluziona intr-un mare fel o saptamana a distractiilor targetate pe un segment multiubit al populatiei: noi, femeile.

Iata, deci, cum s-a incins un eveniment de avengura intr-o noapte viscolinda – si, ca tot veni vorba, sa amintim pe calea asta ca daca Baba ti-a cazut in ziua geroasa de 8, esti perfect indreptatita sa te dezici repejor de-asemenea credinte populare si sa scapi astfel de “blestemul” unui an urat ca Baba! Vorbesc din experienta.

Realizat de Ioanina

Hainutele ca hainutele – dar incaltarile...! Botinele mai ales mi-au lasat gura apa, iar coafurile cu suvite razlete, in stil voit ciufulit, proiectau o imagine foarte estivala, in contextul in care afara crivatul vuia de zor si troienea Capitala. Asa imi imaginez c-ar arata zeitele din inaltimile olimpiene. Imbracate in rochite creponate, satinate, bufante si/sau cu imprimeu delicat, fetele defilau parca sa-i faca-n ciuda iernii – si totul intr-o cheie usor copilareasca, intr-un stil baby-doll temperat cu o nota de eleganta nelipsita niciuneia dintre creatiile expuse.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri