Setari Cookie-uri

Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Duminca seara, ca sa incheiem apoteotic Redd’s Fest Week, am dat un premiu, mai tineti minte? Ei bine, castigatoarea, , sigur nu a uitat ca noi si berea Redd’s i-am oferit o Zi a Femeii in ritm de rock alaturi de cele mai bune prietene si doua trupe, acrobati si un fashion show pe post de entertainment. Luni am fost si eu la marele party din Clubul Kazeboo din Dimitrie Pompei 6, petrecerea care concluziona intr-un mare fel o saptamana a distractiilor targetate pe un segment multiubit al populatiei: noi, femeile.

Iata, deci, cum s-a incins un eveniment de avengura intr-o noapte viscolinda – si, ca tot veni vorba, sa amintim pe calea asta ca daca Baba ti-a cazut in ziua geroasa de 8, esti perfect indreptatita sa te dezici repejor de-asemenea credinte populare si sa scapi astfel de “blestemul” unui an urat ca Baba! Vorbesc din experienta.

Realizat de Ioanina

Tudor Chirila &co. s-au manifestat pe scena din Kazeboo la urma, ceea ce le-a garantat ca vor fi si cei dintai – dupa cum se stie, in showbiz, orice eveniment se indreapta spre ultimul “act”, acolo este punctul culminant, si ieri sarcina a cazut pe Vama sa ne confirme ca a meritat asteptarea. Pentru ei ne adunaseram toate acolo – nu neaparat eu, care eram din “tabara” Kumm, dar acum vorbim de majoritati – si, dupa reactia publicului la cantarea lor, anticipatia fanilor a fost rasplatita cu cele mai universal iubite piese din repertoriul Vama (si al trupei originale, Vama Veche).

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.