Setari Cookie-uri

Interviu cu PERSONA: masca unei fete urate si o lansare cu cantec

Formatia Persona, etichetata ca sound (incorect, dar pe-aproape) in sub-genul Birt-rock-ului, a facut recent rost de sprijinul unei "etichete" germane, labelul EMG, in vederea lansarii unui material discografic. "Suburbia Afterlife" nu este, insa, doar inca un album proiectat pe Hall of Fame-ul rocker-ilor romani, in primul rand pentru ca nu sunt destui artisti ai genului cat sa umple un perete, daramite o sala-ntreaga. Si, in al doilea rand, "Suburbia Afterlife" este albumul de debut al trupei Persona, ca atare va avea parte de un eveniment de lansare inedit: baietii vor concerta in Clubul Taranului, sambata de la ora 22:00.

Sper ca nu veti sta pe ganduri cand vine vorba de asa o degustare de muzica buna, dar, in caz ca mai vreti detalii ca sa bateti palma, iata un interviu luat chitaristului Cristian, pe numele lui de scena Joy - un tip cat se poate de articulat si, basca, amuzant, care mi-a spus pe sleau cum sta treaba cu formatia, cu starea muzicii in Romania, si cu "rautatea" inerenta rocker-ului.

Interviu cu Joy de la PERSONA, realizat de Ioanina

4. Ca tot veni vorba de masti, cum aratati voi, cei din spatele lor? Spuneti-ne, de exemplu, cum v-au schimbat acesti 7 ani de indie-rock-areala, ce-ati invatat voi despre voi, gratie implicarii in aceasta trupa?

O sa imi permit un citat din Hunter S. Thomson “The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There's also a negative side.” - mi-a placut foarte mult cand am vazut asta. Cu siguranta ne-a schimbat indie-rockareala pe toti . Nu o sa pot sa vorbesc in numele fiecaruia. Eu am devenit mai rau.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.