Setari Cookie-uri

Interviu cu PERSONA: masca unei fete urate si o lansare cu cantec

Formatia Persona, etichetata ca sound (incorect, dar pe-aproape) in sub-genul Birt-rock-ului, a facut recent rost de sprijinul unei "etichete" germane, labelul EMG, in vederea lansarii unui material discografic. "Suburbia Afterlife" nu este, insa, doar inca un album proiectat pe Hall of Fame-ul rocker-ilor romani, in primul rand pentru ca nu sunt destui artisti ai genului cat sa umple un perete, daramite o sala-ntreaga. Si, in al doilea rand, "Suburbia Afterlife" este albumul de debut al trupei Persona, ca atare va avea parte de un eveniment de lansare inedit: baietii vor concerta in Clubul Taranului, sambata de la ora 22:00.

Sper ca nu veti sta pe ganduri cand vine vorba de asa o degustare de muzica buna, dar, in caz ca mai vreti detalii ca sa bateti palma, iata un interviu luat chitaristului Cristian, pe numele lui de scena Joy - un tip cat se poate de articulat si, basca, amuzant, care mi-a spus pe sleau cum sta treaba cu formatia, cu starea muzicii in Romania, si cu "rautatea" inerenta rocker-ului.

Interviu cu Joy de la PERSONA, realizat de Ioanina

6. Odata cu lansarea albumului “Suburbia Afterlife” se profileaza oare si un videoclip la orizont? Si, daca da, la ce piesa?

Da, asta ar fi urmatorul pas imediat dupa ce terminam cu concertele de lansare. Deocamdata e doar la nivelul de plan, nu foarte clar. Nu stim cand si cu cine o sa il facem. Nici macar nu ne-am decis inca la ce piesa o sa facem. Ar putea fi Head on the Door, primul single de pe album, ar putea fi Momentary Lack of Passion, piesa destul de cunoscuta din cauza promovarii pe net si concertelor, sau ar putea fi o cu totul alta piesa de pe album.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.