Miercuri, 21 noiembrie, ora 18.00, Gaudeamus - Romexpo, nivel 4.50 :: Joi, 22 noiembrie, ora 19.00, Festival de Film Dakino - Sala Auditorium, in foaier.

Mic dejun la Tiffany

DaKINO PUBLISING CONTINUA SERIA DE LANSARI DE CARTE

Dan CHISU nu se dezice de la una din pasiunile sale si continua sa ne starneasca pasiunea pentru citit cu o noua carte semnata de el.

Aceasta se numeste ''Garsoniera din Padurea de Macarale'' si va avea lansarea miercuri 21 Noiembrie la ora 18:00 in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, unde Dan CHISU va asteapta si la o sesiune de autografe. Cartea este editata de DaKINO Publising.

Invitat special in cadrul lansarii este Domnul Ion CRISTOIU

Joi, 22 noiembrie la ora 19.00 in cadrul Festivalului de Film Dakino, in spatiul Salii Auditorium, cartea este prezentata de catre Domnul Alexandru TOCILESCU.

''Am sa va spun, asa cum stiu eu, povestea lui Vasile-Basile. O poveste incredibila. Poate nu totul a fost asa cum veti citi aici, dar stiti cum e... nu conteaza ce traiesti, conteaza cum povestesti ce ai trait.

Povestea lui Vasile-Basile este atat de plina si atat de densa, incat probabil voi sari de la una la alta, asa cum imi voi aminti si eu.

Desi stiu ca nu exista decat povesti subiective. Pentru ca nu poti sa povestesti ceva fara sa intervii si tu...''

O poveste de iubire & Love to the fullest. Humanitas si Avon la Cafepedia
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: